MuziekMuziek

Een muzikale zomer met de Pure Evoke D6.

 

 

 

Pure_logo_CMYK2_67962

Mannen en gadgets, het is een gouden combinatie. Datzelfde geldt ook voor mannen en muziek en hoe tof is het dan als ze dat weten te combineren. Tegenwoordig is de draagbare radio weer helemaal terug van weggeweest. Ik denk gelijk weer terug aan mijn jeugd, waar we over straat liepen met van die dikke gettoblasters. Gelukkig is dat tegenwoordig een heel stuk subtieler geworden. Voor mij is draagbare audio iets wat bijna onmisbaar is. Ik ben gek op muziek en dat neem ik dus ook graag met mij mee. Of ik nu in de tuin zit te bbq’en, op de boot of op de camping zit, muziek luister ik graag overal. Sinds de komst van digitale radio is dit ook enorm verbeterd. Je kan nu overal genieten van een top kwaliteit radio. Dus geen uren meer zoeken naar de juiste frequenties of een dikke ruis door je muziek.

Cutouts

pure evoke 1

De Pure Evoke D6

De Pure Evoke D6 heeft een digitale ontvanger, wat resulteert in een kraakhelder geluid. Ik verbaas mij iedere keer weer wat een gaaf geluid er uit zo’n klein draagbaar apparaat kan komen. Ook uit de Evoke D6 komt een erg mooi en breed geluid, zowel de bassen als de hoge tonen zijn tot op een hoog volume nog prettig om te horen. Groot voordeel van de digitale zenders vind ik het feit dat je  niet meer hoeft te programmeren. Hij pakt ze zelf al op, ideaal voor iemand die geen zin heeft om tijd te verspillen aan het opzoeken van de zenders. Ook de afstandbediening maakt het zoeken of switchen tussen zenders erg makkelijk. Maar het allergrootste voordeel en hiervoor gebruik ik de Pure Evoke D6 echt iedere dag…..gewoon lekker wakker worden met een muziekje. Je kan zelfs twee wekkers instellen om heerlijk wakker te worden. Snoozen is ook geen probleem, gewoon de handel aanraken is voldoende en dan nog een keertje lekker omdraaien.

mNIwXcX1JhGC2h7nu8IOIcNAdmQN4_t0Ln7a3ccnI1A

Ook de Pure Evoke D6 heeft een minpunt

Natuurlijk kan je heel erg kritisch gaan doen en op iedere slak zout leggen maar in het geheel vind ik het een goed product. Iets wat ik wel erg jammer vind, is dat je voor de €249,- die je moet betalen voor de Pure Evoke D6, geen batterij meegeleverd krijg. Dat is toch redelijk essentieel voor een draagbaar apparaat die overal mee naar toe kunt nemen om te genieten van je muziek. Zodra ik alsnog een batterij los moet aanschaffen of op zoek moet naar een stopcontact voor een adapter, vind ik dat echt wel jammer. Ik zou dan liever nog €20,- meer betalen en dan een compleet product krijgen.

2xPPfAlsOx35HAIpWw7unJHaq6xS0_3KJCGtQQ32njA

 

Foto 3 en 4 Barlise Fotografie

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer