MuziekMuziek

Mijn schoenen van G-Star Raw Footwear.

gstarrawf-logo-300x200

Het merk G-Star Raw was mij al wel heel lang bekend, maar bijna alleen maar van de kleding. Dat zij ook zo’n uitgebreide collectie aan schoenen hadden wist ik eigenlijk niet of ik had er nooit echt opgelet. Ik zie in mijn mail altijd heel veel nieuwe dingen en trends voorbij komen en zo kreeg ik ook een mailtje vanuit G-Star Raw Footwear. Toch maar eens kijken wat voor schoenen ze maken…..Ik was erg verbaasd dat ik het merk nog niet zo goed kende want zijn maken echt heel leuke schoenen!! Van stoere boots tot lage sneakers, alles hebben ze wel in de collectie. Ook wanneer je houdt van verschillende stijlen kan je alles vinden, nette schoenen (maar dan net even anders), gewaagde enkellaarzen en stoere sneakers. Uiteraard gaat er wel het sausje van G-Star over zoals ik dat ook kende van de kleding van G-Star. Ik heb gelijk ook zelf een paar schoenen uitgezocht en ik ben ook hiermee een keer buiten mijn eigen comfort zone  gegaan. Dit zijn ze:

DSC07996
Mijn G-Star Raw Schoenen: MANOR CAXTON SUEDE MIX. Een super mooie schoen met een mix van materialen.By B4men.nl
DSC08001
Mijn G-Star Raw Schoenen: MANOR CAXTON SUEDE MIX. Een super mooie schoen met een mix van materialen.By B4men.nl
DSC08002
Mijn G-Star Raw Schoenen: MANOR CAXTON SUEDE MIX. Een super mooie schoen met een mix van materialen.By B4men.nl
DSC07999
Mijn G-Star Raw Schoenen: MANOR CAXTON SUEDE MIX. Een super mooie schoen met een mix van materialen.By B4men.nl

De G-Star Raw: MANOR CAXTON SUEDE MIX

Ik vind dit model altijd te gek en toch trek ik het zelf niet zo snel aan. De reden, ik vind het model vaak te netjes ogen! Wel erg leuk maar dan bij iemand anders. Het leuke van dit paar is het gebruik van de verschillende materialen, dit maakt de schoen veel minder netjes en juist heel veel stoerder..en dus echt weer wat voor mij!!

DSC08006
Mijn G-Star Raw Schoenen: MANOR CAXTON SUEDE MIX. Een super mooie schoen met een mix van materialen.By B4men.nl
DSC08015
Mijn G-Star Raw Schoenen: MANOR CAXTON SUEDE MIX. Een super mooie schoen met een mix van materialen.By B4men.nl
DSC08020
Mijn G-Star Raw Schoenen: MANOR CAXTON SUEDE MIX. Een super mooie schoen met een mix van materialen.By B4men.nl

Welke materialen zijn gebruikt voor de G-Star Raw: MANOR CAXTON SUEDE MIX

Bovenkant: Leer, suède.
Voering: Katoen, polyurethaan, microvezel.
Voetbed: Polyester.
Buitenzool: Rubber, hout.

Prijs van de schoen: €169,90

Alle info over de schoenen van G-Star Raw Footwear  vind je hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer