MuziekMuziek

Fossil 1954 For Men

De geuren van nu zijn steeds moderner geworden en ook de buiten kant van de flacon is tegenwoordig strak. Zo anders is de nieuwe geur van Fossil althans de flacon verraad een bijzonder parfum.

image
Fossil 1954 For Men Eau de toilette by B4men.nl

Zoals jullie misschien inmiddels wel weten, ben ik helemaal gek van juist de zwaardere klassieke geuren en ik hoop dat de Fossil 1954 For men mij niet zal teleurstellen. Ik vind het in ieder geval al wel van lef getuigen om een flacon als deze te maken. Ik denk dat het ook echt geen slechte timing is, mannen van nu hebben best een hang naar nostalgie en daar past deze vormgeving erg goed bij.

image
Fossil 1954 For Men Eau de toilette by B4men.nl

Fossil 1954 For Men de geur

Kijk een mooie buitenkant kan soms de binnenkant erg laten tegenvallen omdat het verwachtingspatroon groter is gemaakt. Ik ga hem dus snel proberen om eens goed te kijken of hij aan mijn verwachtingspatroon voldoet.

Fossil 1954 For Men is een geur met ook echt een nostalgische hint. Hij opent fris met citrus, maar al heel snel is deze geur zich aan het ontwikkelen tot een zware herengeur. Kruiden en leer zijn heel duidelijk aanwezig. De geur is niet alleen maar zwaar, hij blijft zeker een frisse noot houden. Dat is belangrijk omdat je anders hoofdpijn kan krijgen. Fossil 1954 is wel heel uitgesproken en het is dus zeker geen geur die bij jou moet passen. De geur heeft inmiddels de basis bereikt en die opent zich met oud leer en hout, ikzelf ruik hier een beetje (mijn nostalgie) de pijptabak van mijn vader van vroeger in. Het is een geur met een soort van vertrouwen.

image
Fossil 1954 For Men Eau de toilette by B4men.nl

De parfum van Fossil 1954 For Men heeft mij erg verrast omdat ik deze geur wel heel gewaagd vind in deze tijd. Wel hebben ze denk ik helemaal geen verkeerd gevoel geraakt bij mij. Een kritisch nootje de parfum kost voor 50ml. €59,- en voor die prijs vind ik hem snel vervliegen. Na een paar uur ben ik hem kwijt. Maar goed een beetje bij spuiten en ik kan er weer tegenaan.

fossil

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer