MuziekMuziek

Mijn Pompadour met de Blauwe Reuzel!

Men wat een hype rondom de nieuwe Reuzel van Schorem. Erg ging al een tijdje rond dat hij zou komen en iedereen die werkt met Reuzel of het merk kent vond het spannend, wat en hoe zou die worden? Nou ik heb hem hoor…..De Blauwe Reuzel!!

DSC03460

De blauwe Reuzel

De blauwe Reuzel is dus de nieuwe variant in de de range Reuzels die er al waren. Zo gingen de rode, groene en de roze Reuzel de blauwe al voor. De roze Reuzel is als laatste gebracht en was de sterkere groene Reuzel. De verwachting was dus ook dat de rode Reuzel er een sterkere broer ging bij krijgen. Dus net als de rode Reuzel wel op waterbasis maar dan wat sterker dan de rode. Ik heb de blauwe Reuzel nu een week of twee in huis en heb hem dus een goed aantal keren kunnen gebruiken. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik mijn verwachtingen misschien wat te groot gemaakt had. Ik denk dat ik hierin niet de enige ben, kijkend en luisterend naar de reacties om mij heen. Heel veel mannen en kappers hadden een soort van super glue verwacht. In dat opzicht valt ie wat tegen. Maar dat maakt het product niet gelijk tot een slecht product. De blauwe Reuzel is vooral iets stugger dan de rode. De rode Reuzel is een soepele pomade waarmee je moeilijker een kapsel kan bouwen. Dus wanneer je een hoge kuif wilt bouwen maar geen vet product wilt gebruiken is de rode niet sterk genoeg. De blauwe daarentegen is door die stugheid veel beter in staat om je haar omhoog te houden en niet voor 5 minuten maar voor een hele dag. Je haar hard niet uit en blijft verder soepel.

DSC03462

Zo gebruik ik de blauwe Reuzel:

DSC03450

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer