MuziekMuziek

Je kan een pak dragen maar je kan ook een pak dragen van OppoSuits

Iedereen weet dat ik wel van een geintje houd. Daarom past een pak van OppoSuits ook zo goed bij mij. Ik laat het het jullie dus zien en neem het vooral met een knipoog. Dat doen ze van OppoSuits namelijk ook 😉

Draag een “te” gek pak van OppoSuits

Ik kende het bedrijf al wel langer maar had eigenlijk geen idee dat zij het ook leuk vonden om met mij samen te werken. Wel dus! Ik mocht een te gek pak uitzoeken en mag dit misschien ook aan jou verloten. Daarover straks meer. Hoe te gek zijn de pakken van OppoSuits? Nogmaals ik neem het leven niet al te serieus en vind een grapje op zijn tijd heel belangrijk. De pakken van OppoSuits lenen zich hier heel goed voor. De designs en prints zijn super tof en allemaal hebben ze iets geks. Nu zal je deze pakken niet snel naar kantoor aantrekken en daar zijn ze dus ook niet voor bedoeld. De pakken kosten vaak niet meer dan € 84,95 en dan kan je er ook geen super strak maatpak van verwachten. Echter moet ik eerlijk zeggen dat de kwaliteit mij enorm meeviel. Bizar dat ze voor dat budget een super tof pak in elkaar kunnen knutselen.

pak Flamingo review OppoSuits
Alvast een kleine sneak peak van het pak wat ik uitgezocht heb.
ervaring en review pakken OppoSuits
Je pak wordt netjes in een doos geleverd. Het is een compleet pak bestaande uit een blazer, pantalon en stropdas. Het overhemd heb ik er los bij besteld.

Dit zegt OppoSuits over zichzelf

“Wat begon als een idee tijdens een reis door Zuidoost-Azië, is uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf. OppoSuits levert wereldwijd pakken met opvallende kleuren en prints aan zowel retailers als consumenten. In zes jaar tijd hebben we meer dan 100 designs en vier collecties uitgebracht: voor vrouwen, heren en jongens. Inmiddels heeft OppoSuits zoveel media-aandacht gekregen dat we het bijna niet kunnen bijhouden, liggen onze pakken in de schappen van grote internationale retailers en lopen meer mensen rond in onze pakken dan we ooit hadden durven dromen.

Onze kracht ligt in onze kernwaarden, die vandaag de dag nog hetzelfde zijn als toen we begonnen. OppoSuits staat voor hoge kwaliteit voor een lage prijs. We maken pakken voor mensen die zichzelf niet te serieus nemen, maar er toch stijlvol uit willen zien. De afgelopen jaren hebben we bewezen dat er veel van die mensen zijn”.

Zo draag ik het OppoSuits pak

Voor een leuke wedstrijd om een straatfeest te winnen heb ik dit pak aangetrokken. Zo zie je gelijk hoe je een pak als deze kan inzetten voor de doeleinde waarvoor het gebruikt kan worden.

ervaring en review pak OppoSuitspakken OppoSuits ervaring en reviewpak OppoSuits ervaring en review

Win een pak van OppoSuits

Inmiddels weten jullie allemaal dat ik het erg leuk vind om jullie als lezers van mijn artikelen, te belonen voor jullie commitment. Ik heb voor jullie ook nu weer een leuke win-actie kunnen regelen. Ik mag namens B4men en OppoSuits twee pakken onder jullie verloten. Dit moet je er voor doen:

  • Like B4men op Facebook (als je dit niet al gedaan hebt natuurlijk)
  • Tag een vriend in de comments van dit bericht op onze Facebookpagina. Hij wil dit pak natuurlijk ook wel winnen!!
  • Beantwoord in dezelfde comment de volgende vraag: Voor welke wedstrijd heb ik dit pak aangetrokken?
  • Heb je nog niet gestemd op mijn filmpje voor die wedstrijd mag je dit natuurlijk wel doen!! Wie weet kan je dan een biertje komen drinken bij ons op het gewonnen straatfeest 😉

Winnaars van deze OppoSuits pakken zijn bekend

De twee winnaars van de pakken zijn geworden:

  • Jeroen Vogelzang
  • Michiel Tabak

Ik zal met jullie contact opnemen om de winactie verder af te handelen.

pakken van OppSuits een pak waar je gezien in wilt worden

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer