SelectSelect

De Baardenbijbel, voor iedere Baardliefhebber.

Afgelopen januari was ik samen met mijn vader bij Whisky Weekend Amsterdam, natuurlijk om voor de blog weer veel inspiratie op te doen. Maar naast hele mooie whisky, kwam ik in de kelder van de kerk nog iets totaal anders tegen. Soms kom je op de onverwachte momenten de leukste dingen tegen. Ik liep hier tegen een barbier in actie aan en de makers van De Baardenbijbel. Tja, ik vind op de blog ook een goede combi in baarden en whisky,  dus achteraf is het ook helemaal geen gekke plek geweest, om hier deze baarden kenners tegen het lijf te lopen. Na een leuk gesprek kreeg ik De Baardenbijbel thuis en die vind ik echt de moeite waard om deze met jullie te delen.

image
De Baarden Bijbel by B4men.nl

 

De Baardenbijbel

De Baardenbijbel is ontstaan vanuit een studieproject, een in mijn ogen geslaagd project. Het resultaat is een boek met daarin uiteraard de 10 geboden op baarden gebied. Verder staat het boek vol met leuke info zoals bekende baarden, van Jezus tot Dan Bilzerian en informatie tot het krijgen van een mooie baard. Het boek is geschreven met een gezonde dosis humor die iedere Baarddrager wel kan waarderen. De Baardenbijbel is dus een heel erg leuk cadeau voor iedere man met een baard.

image
De Baarden Bijbel by B4men.nl

 

De Baardenbijbel niet alleen een boek

Naast dit leuke boek is er ook een leuke website waar je veel leuke informatie kan vinden over baarden en waar je uiteraard de Baardenbijbel kan kopen. Iets wat ik heel erg tof vond om te zien, was mijn eigen B4men.nl video over hoe ik mijn eigen baard verzorg, gewoon op hun site….hahaha hoe cool is dat!!0. baardtrimmer

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ik zou graag het boek de baardenbijbel kopen. Maar ik vind niet direct een website waar ik terecht kan.

Written by Jan Willem Huffmeijer