MuziekMuziek

Overhemden in alle soorten en maten bij Only For Men.

Mannen en shoppen het is en blijft vaak een lastig verhaal, ikzelf heb er geen enkele moeite mee en moet mij eerder in houden. Toch denk ik dat voor veel mannen het shoppen via internet een heel goede optie is, lekker achter de computer rustig kijken naar wat je echt mooi vindt. Als je echt gaat kijken naar hoeveel mensen op internet shoppen is dat eigenlijk nog maar bar weinig ten opzichte van wat er in winkels wordt gekocht. Ik denk dat veel mensen een beetje huiverig zijn om wat via internet te kopen. Ik bestel zelf wel heel veel via internet…oké, ik kom ook nog veel in winkels, omdat ik dat ook gewoon heel leuk vind. Maar angst om in webshops iets te kopen heb ik zeker niet.

only for men logo

Only For Men

Mannen willen als ze gaan shoppen het makkelijk hebben, niet winkel in en winkel uit!! Dat is voor internet eigenlijk net zo toch? Ik bezoek het liefst één site waar ik alles vind wat ik nodig heb. Only For Men is zo’n webshop. Mannenkleding, schoenen, jassen en accessoires, ze hebben er alles. Ze verkopen kleding voor een klein budget, tot echt de bekende merken. Ik heb eens de proef op de som genomen en heb een aantal overhemden besteld. Ik zag een mooie aanbieding van The Blueprint met 3 overhemden voor €99,-. Kijk dat maakt shoppen helemaal leuk.

Mijn The Blueprint overhemden van Only For Men

Ook deze keer heb ik weer een mooie shoot gedaan om de overhemden aan jullie te kunnen laten zien. Ik voor drie verschillende overhemden gekozen zodat ik een mooie en brede basis in mijn kast heb hangen.

Klassiek wit. Een wit overhemd mag in geen enkele mannen kast ontbreken. Het kan namelijk altijd, draag casual op een jeans of juist heel formeel onder een pak. Een wit overhemd is nooit fout.

Fotograaf Hoofddorp_01 Fotograaf Hoofddorp_10

Sportief donker. Net als wit is een donker overhemd ook een echte must. Ikzelf kies hiervoor wel liever donkerblauw dan zwart.

Fotograaf Hoofddorp_16

Hip groen streepje. Kleur mag deze lente zeker niet ontbreken en groen is de kleur van 2015, vandaar de keuze voor het groene overhemd. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het jammer vind dat hij niet iets meer getailleerd is, dat maakt hem net wat sportiever.

Fotograaf Hoofddorp_20

Heb jij de basics en must haves nog niet in huis? Kijk dan eens bij het uitgebreide assortiment met overhemden van Only for Men. Je vindt hier alle kleuren en stijlen van bekende merken en kiest uit overhemden voor alle dagen of speciale gelegenheden.

Foto’s : Barlise Photography

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer