SelectSelect

Mannenblog B4men nu ook met auto’s. Auto’s zijn lifestyle.

b4men-logo-uit
B4men.nl de mannenblog

 

Een mannenblog zonder auto’s kan dat?? Ja, ik dacht het wel! Ik heb het afgelopen 1,5 jaar wel bewezen dat dit geen probleem is. Waarom ga ik dan nu wel over auto’s schrijven op B4men.nl??? Ik hoor het jezelf afvragen. Het antwoord is vrij eenvoudig, ik heb niet eerder over auto’s geschreven omdat ik hier niet echt verstand van heb. En nu wel opeens??? Nee, nog steeds niet. Maar dat wil niet zeggen dat ik niets over een auto te vertellen heb. Ik ben natuurlijk wel een man, ik zit heel veel op de weg en heb natuurlijk wel een mening over diverse auto’s. Laten we wel wezen, je hebt auto’s en auto’s.

Pas geleden ben ik gebeld door een man die veel betekend op PR gebied binnen de autobranche. Hij vroeg mij waarom er op B4men geen auto’s te vinden waren. Tja, ik moest hem hetzelfde antwoord geven als hierboven beschreven.(te weinig verstand van auto’s) Daarop begon hij te lachen en vroeg of ik auto’s dan niet leuk vond. Ja, dat zeker wel, ik weet echt wel wat ik mooi vind. Dan kan jij schrijven over auto’s was zijn antwoord. Tja, dan sta je wel even met een bek vol tanden. Daar heeft hij wel een punt. Kijk, technisch ben ik niet onderlegd, maar dat ben ik van heel veel producten op de site niet, ik geef gewoon mijn mening. Langzaam viel het kwartje, ik ga schrijven over auto’s maar dan op mijn manier.

auto's

Auto’s zijn lifestyle op een mannenblog

Wat ik als mannenblog voor jullie kan betekenen op auto gebied is simpel. Ik ga auto’s bekijken vanuit een lifestyle oogpunt. Ik ben immers een lifestyle blog. Dat betekend dat auto’s ook wel “iets” moeten hebben. Stoer, speels, snelheid of gewoon super mooi, dat zijn voor mij criteria waar een auto aan moet voldoen om op de blog te komen. Ik ben geen autoblog dus ik ga zeker niet over iedere auto schrijven en ook de technische info zal je bij mij niet vinden, er zijn genoeg site’s waar dat wel staat. Mijn meerwaarde binnen de autowereld zal emotie zijn. Een auto is voor mij emotie en dat begint al met het eerste aanblik. Verder moet een auto comfortabel zijn, geweldig rijden en voorzien zijn van de nodig luxe gadgets. Tja, hoe moet je dat nu in één proefritje testen??? Niet en dat doe ik dus ook niet. Als een auto bij mij op de blog wilt komen, dan wil ik hier minimaal een week in gereden hebben. Dan kan je pas echt ervaren wat de auto voor plus en min punten heeft.goedfout

Kortom er komt weer een leuk onderdeel op deze mannenblog bij. Ik zal zorgen voor niet alleen leuke foto’s, nee ik zal in de week dat ik rij ook een review op film maken zodat jullie ook via mij YouTube kanaal (klik hier)kunnen zien wat ik van de auto vind.

De eerste Auto’s op B4men.nl worden de Opel Mokka en de Fiat 500X ik ben nieuwsgierig naar wat jullie ervan gaan vinden.

Opel_Mokka_Exterior_View_768x432_mok14_e02_055 Fiat+500X+1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer