MuziekMuziek

Mascolori en Pieter Zandvliet een te gekke combi en een te gekke schoen!!

Je hebt schoenen en je hebt schoenen. Ik ben al jaren fan van bijzondere schoenen en durf echt wel aparte exemplaren te dragen. Een merk wat ik graag in de gaten houd is Mascolori, een oer Hollands maar nog jong merk. Mascolori staat voor creativiteit en vrijzinnigheid, in style schoppen tegen de bestaande regeltjes en vooroordelen. Je begrijpt gelijk waarom ik het een leuk merk vind 😉 Toen ik laatst op de site keek en de volgende schoenen tegenkwam was ik opslag verliefd! BAM Die wil ik hebben….Die moet ik hebben.

mascolori 2

Mascolori Outline by  Zandvliet

Media artiest Pieter Zandvliet is een tekenaar in hart en nieren, die werkelijk op alles zijn kunst aanbracht. Een bijzondere stijl en tekenvorm die perfect passen bij een bijzondere schoen. De schoenen van Mascolori en Pieter zandvliet zijn er in beperkte oplage…ja dat dacht ik ook…zal wel meevallen. Niet dus, er zijn er maar 100!!  Leuk detail, ze zijn nog genummerd ook. Dat is echt een erg leuk ding van de schoenen en het maakt ze nog bijzonderder. Ik heb nummer 6 van de 100 voor diegene die het willen weten, zo niet dan weet je het toch. Het verhaal wat je dan kan vertellen wanneer andere je een compliment geven over je schoenen is dan nog beter als je kan zeggen dat er maar 100 zijn.

mascolori 3

De schoenen

Oké, tot nu toe hebben we het over het uiterlijk gehad maar hoe lopen de schoenen eigenlijk en voor mij als barbier heel erg belangrijk hoe staan ze. De schoenen zijn gemaakt van erg mooi leer en de zool is door en door gestikt. De binnenzool is zacht, wat het staan op de schoenen zeer prettig maakt. Dus dit keer gaat het gezegde van een mooi bord kan je niet eten niet op. Deze schoenen zijn mooi en kwalitatief erg goed. De prijs voor dit unieke paar schoenen is € 249,- wat ik een zeer nette prijs vind. Het is mijn eerste paar Mascolori schoenen maar zeker niet mijn laatste paar.

mascolori mascolori 1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer