MuziekMuziek

Marco Polo een nieuwe serie op Netflix.

Film en series recensies / review

Zo heel af en toe schrijf ik over films of series die mij boeien. Ik heb echt niet veel tijd om tv of film te kijken…..veel te druk met de site. Dus zodra het  mij echt heel gaaf lijkt, zal ik  jullie hier over vertellen. Ik word niet gesponsord of betaald om jullie dit te vertellen!! (Hahaha voordat er een verkeerd beeld ontstaat.)

Marco Polo op Netflix

Vanaf 12 december zal de serie te volgen zijn op Netflix. De serie gaat over de begin jaren van de ontdekkingsreiziger Marco Polo. Marco Polo gaat mee op de ontdekkingstochten van zijn vader en beland in het rijk van keizer Kublai Khan. Ik ga niet te veel vertellen, kijk naar de trailer en oordeel zelf.

Deze Trailer heeft mij zover gekregen om 12 december klaar te zitten voor deze serie. Wauw! wat ziet het er super mooi uit. Dit zijn films en series waar ik van houd, avontuur, drama en martial art.

Marco Polo: de rollen

Hoofdrollen:Lorenzo Richelmy,  Benedict Wong,  Joan Chen
Maker:John Fusco

Marco Polo: Behind the scenes

Wil je graag meer weten over deze serie en nog meer lekker worden gemaakt kijk dan ook naar deze behind the scenes.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Wij zijn gisteren begonnen met het kijken naar deze serie. Boeiend verhaal in een leuke setting. Deel 1 hebben we net gekeken, vandaag of morgen deel 2 maar weer opzetten.

Written by Jan Willem Huffmeijer