MuziekMuziek

Hugo Boss Bottled Collector’s Edition Review by B4men (vlog)

 

Speciaal voor de feestdagen heeft Hugo Boss Bottled de Collector’s Edition ontwikkeld. Ik heb deze weer uitgebreid voor jullie gereviewd. Ik heb er alleen deze keer voor gekozen om de review niet helemaal uit te schrijven, maar om deze op te nemen op video.

737052806266_boss_bottled_collectors_edition_100ml_inout

 

Hugo Boss Bottled Collector’s Edition vlog:

Hugo Boss Bottled Collector’s Edition

Deze stoere geur is speciaal voor de Kerstdagen ontwikkeld en kan dus zo op je verlanglijstje. Ikzelf ben echt een liefhebber van de klassieke geuren, zoals inmiddels bekend bij jullie. De Hugo Boss valt hier zeker onder, de combinatie van frisse noten en kruiden maken deze geur spannend en goed bij mij passend. Zelf ben ik erg blij met de  verbetering. (in mij ogen) Hij heeft nog meer diepgang gekregen met iets meer kruiden en een zoet tintje.

 

Bottled_LE_Bottle_Carton

Hugo Boss Bottled Collector’s Edition: De geur

De Hugo Boss Bottled Collector’s Edition opent fris en fruitig. Topnoten als pruim, citroen en appel geven de geur een frisse kick. Wie van puur frisse geuren houd zal merken dat het frisse snel wordt overgenomen door kruiden, deze geur is dan minder voor jou. Ik ben echter erg weg van juist een kruidig karakter van een geur en kan het dus erg waarderen. Het hart van de geur is kaneel, kruidnagel en hout. Verder komt ook vanille boven, die een zoete hint geeft aan de geur. De geur ontwikkeld zich constant en ik merk dat naarmate de geur langer op de huid zit hij zo af en toe de frisse tonen toch nog laat ruiken. Dit maakt de geur spannend en zorgt voor verassing waardoor je de geur blijft ruiken.

737052806266_boss_bottled_collectors_edition_100ml

 

Hugo Boss Bottled Collector’s Edition: Het assortiment

De geur is vanaf heden goed verkrijgbaar bij de parfumerie en is verkrijgbaar in twee formaten.

Hugo Boss Bottled Collector’s Edition 50 ml. € 61,-

Hugo Boss Bottled Collector’s Edition 100ml. €79,-

 

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer