Voor mannen met stijl: de Swatch Sistem 51 Irony mannen horloge.

Iedere man kan een horloge dragen en inmiddels is het horloge uitgegroeid tot een waar sierraad. Ik draag graag een horloge en meestal niet eens voor de tijd 😉 De afgelopen tijd is het horloge van heel groot naar klein en retro gegaan. Ik persoonlijk vind dat heel fijn. Aangezien ik vrij kleine polsen heb, staat zo’n heel groot horloge mij toch niet. Gelukkig komt ook de metalen behuizing weer helemaal terug. Iets wat ik persoonlijk zelf erg mooi vind. Het is dus echt mijn tijd 😉

51

Swatch Sistem 51 Irony

Een horloge wat het allemaal in zich heeft voor mij is de Swatch Sistem 51 Irony. Ik kreeg dit horloge om zelf te dragen en te ervaren. Ik heb al eens eerder over Swatch geschreven en dat horloge draag ik nog steeds erg graag. Dit is de Swatch Xlite, een echt zomers horloge. De Swatch Sistem 51 Irony is echt een totaal ander horloge maar wel met een duidelijke Swatch touch. Het horloge heeft een duidelijke preppy stijl. Hij is stijlvol en robuust, een mooie combinatie voor een stoere klok. De metalen band met grove schakels onderstrepen zijn stoere uitstraling. De Swatch Sistem 51 Irony is ook heel goed zakelijk te dragen. Genoeg gekletst over de buitenkant van het horloge, want het mooiste en belangrijkste van de Swatch Sistem 51 Irony zit aan de binnenkant.

pc060340 pc060346 pc060347 pc060351 51-1

Swatch Sistem 51 Irony inside

De wijzerplaat is het eerste wat opvalt onder het glas. Een bijzondere vormgeving en kleur geven het horloge een stijlvolle uitstraling. Naast de tijd geeft het horloge ook de datum weer. Wanneer je het horloge omdraait zie je een open achterkant met hierin heel mooi zichtbaar het hele uurwerk. De naam van de Swatch Sistem 51 Irony staat voor het systeem wat zichtbaar is en dat bestaat uit 51 onderdelen. Niet alleen dat is bijzonder, maar wat heel gaaf is is dat het met 1 schroef vast zit. In het filmpje hieronder zie je hoe het systeem werkt. Voor meer info over het horloge en aanschaf klik   hier.

Zo draag ik de Swatch Sistem 51 Irony

51-2 51-3

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer