MuziekMuziek

De Swatch XLite, ideaal horloge voor de zomer.

 

Toen ik een tijdje geleden op een mannenavond werd uitgenodigd om allemaal nieuwe producten voor mannen te komen bekijken, kwam ik ook bij de stand van Swatch terecht. Swatch is voor mij een bekend merk, mijn allereerste horloge was een Swatch. Ik heb heel eerlijk gezegd daarna nooit meer een Swatch gehad. Waarom? Ik weet het eigenlijk ook niet. Zo even rond kijkend op de stand hebben ze genoeg leuke modellen voor mannen van iedere leeftijd. Ik kreeg de vraag om er één uit te zoeken en eens te passen en vooral te voelen. Er was een blauwe die mij erg aansprak en die kreeg ik in mijn handen. WAT….hij weegt helemaal niets!! Het was de nieuwe Swatch XLite.

DSC01487

Swatch XLite

Zoals de naam het al doet vermoeden, dit horloge weegt echt bijna niets. Zit daar nu echt een voordeel aan? Ja echt wel, zeker naarmate je het horloge langer draagt ga je heel veel verschil merken. Ik was echt enorm verbaasd en meteen verkocht. Je ziet en hoort een (zwaar) metaal horloge en iedereen die ik het horloge in handen gaf had dezelfde reactie als ik. Deze Swatch XLite Aluminium weegt echt heel veel minder dan je zou verwachten. Het is een ideaal horloge voor in de zomer doordat hij zo licht is, is hij minder aanwezig. De band is ook helemaal van aluminium en dus heeft eventueel zweet geen invloed op je band. Iets waar je zeker in de zomer bij een lederen band goed op moet letten. Naast superlicht is de Swatch XLite ook gewoon erg mooi. Ik heb hem inmiddels veel gedragen en gecombineerd met zowel casual kleding als meer zakelijk en ik ben van mening dat hij beide goed kan hebben.

DSC01491 DSC01485

Zo draag ik de Swatch XLite:

Swatch XLite Swatch XLite.

 

Foto’s: Ingmar Timmer

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer