MuziekMuziek

Mannen met een kleine penis zijn beter in bed

Mannen met een kleine penis zijn beter in bed?? Whaha echt waar?? Mannen met een grote penis zitten nu tegen het beeldscherm te roepen dat dit dikke onzin is natuurlijk!! En vrouwen die dit lezen willen het ook liever niet lezen. Toch zijn mannen met een “kleine man” echt veeeel beter in bed. Ik leg je in het artikel uit waarom….en nee niet omdat ikzelf zo klein geschapen ben 😉

Mannen met een kleine penis zijn beter in bed

Een kleine penis wat is dat eigenlijk? Hoe groot moet je penis zijn voordat we over een grote penis praten. Ik zal dus even wat cijfers met jullie delen. Een gemiddelde penis heeft een lengte in rust van 6,5 tot 11,5 cm. Wanneer een penis kleiner is dan 3,5 cm is noemen we dit een micro penis. Een penis met een lengte vanaf 15 cm in rust is een grote penis. In erectie is een gemiddelde penis 10,5 tot 16,5 cm boven de 20 cm spreken we van een zeer grote penis. Maar waarom zijn mannen met een kleinere penis nu beter in bed?

Daarom zijn mannen met een klein pikkie beter in bed

Ons hele leven staat in teken van groot, groter, groots. Iedereen streeft naar groter. Een groter huis, een grotere auto en een vrouw met grotere billen of borsten. Tja, en het enige wat je vaak krijgt zijn grotere zorgen. Daarom moet het streven naar meer en groter eens ophouden. Mannen met een klein man moeten niet streven naar een grotere penis. Het gaat er niet om hoe groot hij is maar wat je ermee kan doen. Daarnaast is de lengte alleen belangrijk tijdens de penetratie…..voor al het andere binnen de sex is de lengte helemaal niet belangrijk. Mannen met een grotere penis moeten vooral heel goed opletten. Vrijen is nooit onbevangen, mannen met een grote penis kunnen nooit vrij doorstoten. Daar hebben kleine pikkies geen last van. Misschien wel het belangrijkste is dat mannen met een kleinere penis denken dat ze iets te bewijzen hebben.

Wat moet je bewijzen dan?

Mannen met een kleine of grotere penis hebben helemaal niets te bewijzen. Geloof in jezelf en investeer in je relatie. De lengte van een penis is nooit belangrijk zolang jij en je partner er vrede mee hebben. Wanneer je onzeker bent over je penis, zorg dan dat je een meester wordt met je mond en vingers. En wanneer het dan op penetreren aankomt stop je willy snel naar binnen en niemand die hem heeft gezien. Geniet van sex en maak je vooral geen zorgen 😉

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer