MuziekMuziek

Sex trends voor mannen en vrouwen in 2019

Bestaan er wel sex trends voor mannen en vrouwen? Sex is iets wat de meesten over het algemeen samen doen. Omdat het dus een samenspel is, zullen de meesten van ons het dus niet zien als trendgevoelig. Toch is een trend niets meer of minder dan iets waarover (veel) gesproken wordt. Die aandacht zorgt ervoor dat we wel degelijk beïnvloed worden en daardoor kunnen trends dus ook onze slaapkamer binnenkomen. Omdat ik ooit wel eens wat erotische artikels heb geschreven en hier positief op werd gereageerd, leek het mij leuk om jullie ook deze trends niet te onthouden.

Sex trends voor mannen en vrouwen in 2019

Welke sex trends voor mannen en vrouwen staan ons in 2019 te wachten. Het zal wel een beetje kunnen verschillen tussen jongere lezers of wat oudere lezers. Onder jongeren zie je op dit moment al een steeds groter wordende trend ontstaan waarbij men zich veel minder snel bind aan een partner. Er ontstaat zelfs een groeiende groep die zich helemaal niet meer bind. Voor deze groep is daten via internet heel normaal. Tinder kennen we inmiddels allemaal wel en dit kan dus echt niet meer!! Sites als Happn en Badoo rukken op. Het daten of het vinden van de ideale partner is minder belangrijk maar het hebben van een geslaagde sex avond juist wel. Dit mag je dus best wel een steeds groter wordende trend noemen.

Stoned de sex bedrijven

Wiet is al heel lang in Nederland voorzichtig geaccepteerd. Toch worden wij inmiddels door “conservatieve” landen als zelfs Amerika voorbij gestreefd. In deze landen wordt wiet steeds vaker geaccepteerd als medicijn tegen bijna alles. Doordat het steeds normaler wordt, is ook het gebruik steeds meer “gewoon”. Het zou zelfs volgens studie het libido kunnen opkrikken. Voor vrouwen kan het de kans op een orgasme vergroten, doordat het de doorbloeding rond de genitale vergroot. Nu hoeven we niet alom te gaan blowen in de slaapkamer maar er zijn ook oliën met CBD die deze gunstige effecten hebben. Er zal dus een groeiend aantal sex of massage oliën op de markt komen met bestanddelen van CBD.

Het orgasme wordt minder belangrijk

Faken kan echt niet meer!! Een duidelijke sex trends voor mannen en vrouwen in 2019 heeft alles met het orgasme te maken. De afgelopen jaren was het orgasme het hoogste doel in een vrijpartij. Wanneer dit niet behaalt werd was de vrijpartij gelijk gedegradeerd tot een slecht potje sex. Faken was het gevolg! Vrouwen gingen massaal faken om zo mannen toch nog een goed gevoel te geven. Ook mannen kunnen faken wanneer ze te snel of niet klaar komen. Dit behoort tot het verleden. De waarheid komt tussen de lakens! Wees eerlijk, zeg wanneer je het anders wilt of wanneer het er vandaag gewoon even niet in zit. Het orgasme is niet meer het hoogste haalbare in de slaapkamer. Het belangrijkste is dat er met liefde wordt genoten door beide partijen.

Delen van je partner op seksueel gebied

Er wordt door mannen en vrouwen meer en meer gesproken over sex. Voorkeuren en zelfs tekortkomingen worden eerlijk besproken. Daardoor zijn taboes in eens geen taboes meer. Misschien zijn er dingen die jij heel graag wilt en je partner liever doet op seksueel gebied. Doordat er openheid is, ontstaat er bij steeds meer stellen ruimte voor een ander persoon om deze behoeftes wel mee te vullen. Site’s als Second Love hebben nog altijd een groeiend aantal leden. Het voordeel van dit soort site’s is dat de intentie voor beiden hetzelfde is. Het gaat om het vullen van behoefte.

Sex trends voor mannen en vrouwen

Komend jaar ga ik voor jullie deze trends in de gaten houden en kijken of ik nog wat andere leuke sexy artikelen kan schrijven. Als er steeds meer openheid is, moet ik er toch ook over kunnen schrijven! Dus B4men gaat op een meer sexy tour komend jaar 😉

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer