MuziekMuziek

3 tips voor een stoere slaapkamer

stoere mannen slaapkamer foto afkomstig van unsplash

De slaapkamer is voor veel mensen een belangrijke plek. Als het goed is ben je hier vaak en wil je hier een fijne plek van maken. Dit artikel is speciaal gemaakt om jou hierbij te helpen. In dit artikel vind je namelijk drie handige tips voor het krijgen van een stoere en mooie slaapkamer. Het hebben van een stoere slaapkamer is tegenwoordig helemaal in. Echter is het dan nog wel zo belangrijk dat de kamer er strak uit blijft zien. Mocht jij een stoere en strakke kamer ontwerpen, dan voldoe jij echt aan de laatste slaapkamertrends.

Tip 1: een bed op pallets

Mocht jij helemaal voor een stoere slaapkamer willen gaan, dan kan een bed op pallets niet ontbreken. Dit ziet er supergaaf uit en buiten dat hoeft dit helemaal niet slecht te liggen. Het is echter wel belangrijk dat je een goed matras en onder matras op de pallets plaatst. Zo heb je niet alleen een prachtig bed maar slaap je ook nog eens erg goed.

Tip 2: kies voor fotobehang

Je hebt dus al voor het bed op pallets gekozen, echter wil je de kamer nu nog stoerder maken dus zoek je iets dat hier goed bij past. Een product dat hier absoluut bij past is fotobehang bos. Het bos heeft natuurlijk echt iets stoers en iets mysterieus. Mocht jij fotobehang bos aanschaffen, dan maakt dit jouw kamer nog stoerder! Je wilt er natuurlijk wel voor zorgen dat het fotobehang bos er zo echt mogelijk uit komt te zien. Je zult dus fotobehang van topkwaliteit moeten aanschaffen. Een aanbieder waarbij je dit kunt doen is Pixers. Zij zijn al erg lang actief in de branche en zij hebben een erg breed aanbod. De kans is dan ook erg groot dat jij hier het perfecte fotobehang tegen zult gaan komen.

Tip 3: een inloopkast om het af te maken

Na bovenstaande tips is je slaapkamer al wel redelijk stoer. Echter is er nog een element nodig om het totale plaatje compleet te maken. Als jij echt een stoere kamer wilt hebben, dan is het absoluut een aanrader om voor een inloopkast te kiezen. Dit ziet er niet alleen erg stoer uit, dit is ook nog eens erg modern en strak. Mocht jij voor bovenstaande drie tips kiezen, dan weet je zeker dat je een stoere en moderne kamer krijgt. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer