Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Hij komt eraan, de trend waarop niet heel veel mannen zitten te wachten, lang haar voor mannen! Echt waar, je zal het vanaf nu steeds meer gaan zien, mannen met lang haar. Het komt een beetje voort uit de trend van het knotje. Eerst hadden we de strakke coupes die langzaam steeds langer en strakker werden. Toen kreeg je de slideback en die groeide weer uit tot een knotje. Nu is de trend zo door geëvalueerd dat mannen het strakke knotje steeds vaker los gaat dragen.

Nu kan ik natuurlijk makkelijk roepen dat het haar langer word maar als je een beetje weet waar je op moet letten dan zal je steeds makkelijker een trend gaan spotten. Een goed voorbeeld van mannen die een voorbeeld zijn voor andere, zijn de voetballers en laat hier nu het langere haar kapsel steeds vaker te zien zijn.

Gareth Bale

EINDHOVEN, PSV - PEC Zwolle 3-1, voetbal Eredivisie seizoen 2014-2015, 10-04-2015, Philips Stadion, PSV speler Andres Guardado is blij met de overwinning.

Mitchell-Dijks-12-13

Zlatan

Kapsel trend winter 2016: Lang haar voor mannen inspiratie

Ik snap dat je bij het zien van deze voetballers niet gelijk overstag gaat en je haar eindeloos gaat laten groeien. Maar ik zal jullie met een paar goede foto’s toch proberen te overtuigen dat lang haar voor mannen echt een trend gaat worden. Nu is het dragen van een lang haar kapsel trouwens een stuk lastiger dan je zou denken. Het vraagt enorm veel verzorging in plaats van luiigheid wat veel mannen zullen denken. Ook als barbier durf ik deze trend rustig in te zetten zonder dat ik bang hoef te zijn veel klanten mis te lopen. Mannen die het haar willen laten groeien zullen merken dat het model en het haar veel beter en gelijkmatiger zal uitgroeien wanneer je regelmatig je barbier bezoekt.

Lang haar voor mannen winter 2016 in beeld

Lang en Krullen. Gevonden op lineageofinfluence

Gevonden op lineageofinfluence

Lang haar voor mannen. Gevonden op 0522

Gevonden op 0522

Lang haar voor mannen. Gevonden op cfpb

Gevonden op cfpb

Lang haar voor mannen. Gevonden op collegetimes

Gevonden op collegetimes

Lang haar voor mannen. Gevonden op feedly

Gevonden op feedly

Lang haar voor mannen. Gevonden op findgoodstoday

Gevonden op findgoodstoday

Lang haar voor mannen. Gevonden op fuckyeahmenstyle

Gevonden op fuckyeahmenstyle

Lang haar voor mannen. Gevonden op luxuryandvintagemadrid

Lang haar voor mannen. Gevonden op luxuryandvintagemadrid

Lang haar voor mannen. Gevonden op mens-hairstyle

Gevonden op mens-hairstyle

Lang haar voor mannen. Gevonden op sorakeem

Gevonden op sorakeem

Lang en Krullen in het haar mannen. Gevonden op thegiftsoflife

Lang en Krullen in het haar mannen. Gevonden op thegiftsoflife

Lang en Krullen voor mannen. Balenciaga Spring 2016 Menswear

Balenciaga Spring 2016 Menswear

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

6 reacties

 1. Ernst

  Geef mij maar lang haar. Op één lengte tot net over de schouders. Zodat je er lekker met je handen doorheen kunt gaan. Laat het groeien beginnen!

  Beantwoorden
 2. Wilco

  Schouderlange haren genieten ook mijn voorkeur. Met veel volume, zodat het breed uitstaat. Daar moet je wel lang voor sparen zeg. Ik ben al een tijdje bezig, maar nog lang niet halverwege.

  Beantwoorden
 3. L

  Mijn haar is tien centimeter langer dan mijn schouders en mijn vriendin wil het nog een twee centimeter langer hebben voor mijn dus twaalf centimeter langer dan mijn schouders ze vind dat heel mooi voor een man dus ben ik er bijna nog een centimeter laten groeien

  Beantwoorden
 4. Chris

  Vroeger vond ik lange haren alleen iets voor vrouwen. Maar sinds ik een vriendin heb met lange haren en ik er continu mee in aanraking kom, lijkt het mij ook wel wat. Wel wat….ik wil het ook gewoon!!!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.