Mannen met lang haar. Kapsels voor mannen met lang haar.

lente kapsels mannen 2019

Hij komt eraan, de trend waarop niet heel veel mannen zitten te wachten, Kapsels voor mannen met lang haar! Echt waar, je zal het vanaf nu steeds meer gaan zien, mannen met lang haar. Het komt een beetje voort uit de trend van het knotje. Eerst hadden we de strakke coupes die langzaam steeds langer en strakker werden. Toen kreeg je de slideback en die groeide weer uit tot een knotje. Nu is de trend zo door geëvalueerd dat mannen het strakke knotje steeds vaker los gaat dragen.

Nu kan ik natuurlijk makkelijk roepen dat het haar langer word maar als je een beetje weet waar je op moet letten dan zal je steeds makkelijker een trend gaan spotten. Een goed voorbeeld van mannen die een voorbeeld zijn voor andere, zijn de voetballers en laat hier nu het langere haar kapsel steeds vaker te zien zijn.

Kapsels voor mannen met lang haar: Lang haar voor mannen inspiratie

Ik snap dat je bij het zien van deze voetballers niet gelijk overstag gaat en je haar eindeloos gaat laten groeien. Maar ik zal jullie met een paar goede foto’s toch proberen te overtuigen dat lang haar voor mannen echt een trend gaat worden. Nu is het dragen van een lang haar kapsel trouwens een stuk lastiger dan je zou denken. Het vraagt enorm veel verzorging in plaats van luiigheid wat veel mannen zullen denken. Ook als barbier durf ik deze trend rustig in te zetten zonder dat ik bang hoef te zijn veel klanten mis te lopen. Mannen die het haar willen laten groeien zullen merken dat het model en het haar veel beter en gelijkmatiger zal uitgroeien wanneer je regelmatig je barbier bezoekt.

Kapsels voor mannen met lang haar in beeld

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments
  • Geef mij maar lang haar. Op één lengte tot net over de schouders. Zodat je er lekker met je handen doorheen kunt gaan. Laat het groeien beginnen!

  • Schouderlange haren genieten ook mijn voorkeur. Met veel volume, zodat het breed uitstaat. Daar moet je wel lang voor sparen zeg. Ik ben al een tijdje bezig, maar nog lang niet halverwege.

  • Mijn haar is tien centimeter langer dan mijn schouders en mijn vriendin wil het nog een twee centimeter langer hebben voor mijn dus twaalf centimeter langer dan mijn schouders ze vind dat heel mooi voor een man dus ben ik er bijna nog een centimeter laten groeien

  • Vroeger vond ik lange haren alleen iets voor vrouwen. Maar sinds ik een vriendin heb met lange haren en ik er continu mee in aanraking kom, lijkt het mij ook wel wat. Wel wat….ik wil het ook gewoon!!!

Written by Jan Willem Huffmeijer