SelectSelect

Scandinavische truien van State of art

De Scandinavische trui mag winter 2016 niet in je kledingkast ontbreken. Ik laat jullie zien hoe ik de Scandinavische trui draag.

Ik heb het al eens eerder geschreven, word een merk als State of Art nu jonger of word ik gewoon ouder?? Het is het kip en  het ei verhaal. Ik heb het merk jaren geleden gedragen omdat ik verplicht was de overhemden van State te dragen in de kapsalon waar ik toen werkte en alles wat verplicht word is al snel niet leuk meer. Heel eerlijk moet ik zeggen dat ook daarna het merk bij mij altijd een beetje oubollig overkwam, het was in mijn beleving een merk voor de oude man die er jong uit wilde zien , sorry State!

DSC05286

Scandinavische Print

Waar je je een paar jaar geleden echt niet kon vertonen met een trui met een Scandinavische print, is dat komende winter wel anders. De trend van de Scandinavische look is al een poos bezig met zijn opmars maar komt dit seizoen pas echt tot uiting. Loop een willekeurige kledingwinkel binnen en je krijgt zowat het gevoel alsof je in één van de Scandinavische landen aan het winkelen bent. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik best wel een beetje moest wennen om een trui met zo’n soort print te dragen. Ik was het gewend van mijn vader en opa, die droegen dat vroeger bijna altijd en laten we eerlijk zijn, daar wil je niet echt mee geassocieerd worden toch? Nu ik het echter een paar keer gedragen heb vind ik het toch wel heel erg leuk en je kan de trui op diverse manieren dragen. Je kan het inderdaad vrij oubollig dragen, maar met een stoere spijkerbroek en gave schoenen krijgt de trui al een heel andere feeling.

Dit is hoe ik de Scandinavische trui draag

DSC05362

DSC05323

DSC05341

DSC05306

DSC05244

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer