Droom wordt werkelijkheid, B4men Barbershop is vanaf nu open!!

Yes, alles is gelukt!!! Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost maar vol trots laat ik jullie onze B4men Barbershop zien. Sinds ik 2,5 jaar geleden de blog ben gestart is geen dag meer hetzelfde geweest. De gaafste auto’s, de mooiste bedrijven en de leukste feestjes, super leuk allemaal maar ik zou er bijna van naast mijn schoenen gaan lopen. De blog is uiteindelijk zo hard gegroeid dat ik ook voor een keus kwam te staan met mijn baan als barbier. Ik kon deze twee niet meer naast elkaar blijven doen en er moest dus iets gaan veranderen. Het knippen en verzorgen van mannen is al 19 jaar mijn passie en ik zou dus voor geen goud mijn vak kwijt willen. Daarbij is het een heel mooi beroep om met je beide benen op de grond te blijven. Ik moest er dus voor zorgen dat ik de blog en mijn vak kon gaan combineren. Bijna 8 maanden geleden ontstond het idee om een B4men Barbershop te openen in Hoofddorp letterlijk in onze achtertuin, om de titel B4men te dragen moest het natuurlijk wel bijzonder worden en een absoluut mannending zijn. Dat is het dus geworden!!

DSC05406

De B4men Barbershop

De B4men Barbershop is de ultieme mancave style barbershop waar iedere man van groot en klein, met baard of zonder baard, zich thuis zal voelen. Ik wil mannen graag de ultieme beleving geven als het gaat om de uiterlijke verzorging. Stoere producten, scheren op klassieke wijze, bijzondere drankjes en een lekker sigaartje, het hoort er allemaal bij. Voor iedereen die goed heeft opgelet en gelezen, heeft kunnen zien dat ik het niet alleen ga doen. Ik ben druk bezig met het trainen van Marie Louise (mijn vrouw) als barbier. Zij zal vanaf de zomer als volwaardig barbier in de B4men Barbershop werkzaam zijn. Tot die tijd is zij heel druk aan het trainen. Haar passie voor het vak en voor onze barbershop is zeker niet minder groot als dat van mij en ik heb er dus heel erg veel vertrouwen in dat zij alle mannen met net zoveel vakkundigheid onder handen zal nemen.

Onze B4men Barbershop

DSC05444 DSC05407 DSC05420 DSC05423 DSC05424 DSC05431 DSC05411 DSC05414 DSC05415 DSC05402 DSC05403 DSC05417 DSC05399 DSC05436 DSC05433 DSC05437 DSC05438

Nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak maken? Dat kan online via de www.b4menbarbershop.nl

B4men Barbershop is gevestigd op de Vijverbos 36, Hoofddorp.

Speciale Dank

Het bouwen van een Barbershop en zeker een B4men Barbershop doe je niet zomaar en al helemaal niet alleen. Wij hebben erg veel belangrijke mensen om ons heen gehad die mee hebben geholpen met het realiseren van onze droom. Ik wil deze mensen graag de credits geven die ze verdienen.

Arjan: Goede vriend en financieel adviseur die bij de eerste visioenen met ons is gaan zitten en rekenen of het allemaal wel mogelijk was.

Peter van Heerde: De man van geld! Peter is van de Rabobank Schiphol en heeft vanaf het eerste moment in onze droom gelooft en een groot gedeelte gefinancierd.

Bobby Stegwee: Bobby is de technische man achter de blog en achter de site van de barbershop. (De webdesignstudent)

Marc van Hal: Marc heeft voor ons geholpen met het logo en al het drukwerk in en buiten de shop. (Grafiplaza)

Michel Hin: Buurman en aannemer. Een beter keus hebben wij niet kunnen maken. Super netjes en super strak op de planning. Wij zijn super blij met het werk wat hij heeft geleverd. (Bouwbedrijf Michel Hin)

Pascal Springer: Onze stucadoor die echt een stukje vakwerk heeft afgeleverd!! De muren en onze werkbladen staan in het beton wat super mooi maar ook super moeilijk te stuken is. Top werk! (Stucadoorswerk Springer)

Johan Mieremet: Goede vriend en interieurbouwer. Alles in de shop is maatwerk en uniek, Johan heeft onze idee op een heel bijzondere manier vertaald in super mooi en strak meubilair. (De Waard Maatwerk)

De B4men Barbershop online

Natuurlijk is de B4men Barbershop sterk online! Op de site van B4men is het mogelijk om direct online te reserveren dit doe je hier Het is dus erg belangrijk om onze Facebook te like’n ook zullen we veel doen op de B4men Instagram.

 

Foto-Schaar-750x400

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
8 comments
 • ik ben trots op jou
  heel fijn dat jou droom is uit gekomen .
  Denk dat ik nu snel mijn baard laat groeien
  Dat het maar mag uitgroeien als de heren Barbiers in Rotterdam.
  Succes.

 • Dat ziet er heel erg netjes uit. Ik kom zeker eens langs om mijn baard te laten doen. Heel veel succes en hele goede zaken gewenst.

 • helemaal top, mag ik als vrouw die kaaldragend is ook eens een echte ouderwetse scheerbehandeling ondergaan? Ben er al een tijdje nieuwsgierig naar…..

  groetjes

 • Prachtig, hier droom ik van. Ik heb 20 jaar geleden het vak vaarwel gezegd, maar sinds een tijdje kriebelt het meer en meer. Ik heb alleen een beetje schrik van de investering.

Written by Jan Willem Huffmeijer