MuziekMuziek

Mannen in een Overall / jumpsuit / tuinbroek. Zo kan het!

Drie manieren om je jumpsuit / overall / tuinbroek te dragen

De tuinbroek, overall of jumpsuit zoals die heel hip heet tegenwoordig is helemaal terug van weggeweest. Whaha ik hoor je al denken “die ga ik echt niet dragen”! Misschien toch wel hoor. Voor je het weet hangt ook bij jou een tuinbroek over je schouders en om je kont. Maar hoe draag je nu een overall en hoe krijg je dit mode item in jouw kledingkast. Ik laat het je zien in dit artikel.

De tuinbroek is terug, alleen heet hij nu overall of jumpsuit

Soms hebben dingen net even een andere naam nodig om weer hip te worden. Daarom moet met de naamsverandering de tuinbroek best weer hip kunnen worden. Voorzichtig hebben we hem bij de dames al gezien en ik verwacht dat ook wij mannen eraan moeten geloven. Ik heb de overall namelijk al gespot in videoclips en ook de “hippe” winkels hebben de overall in de rekken hangen. Tijd dus om eens te kijken wat we ermee kunnen.

Zo draag ik de overall / tuinbroek / jumpsuit

Ik heb eens rond gekeken welke winkels de tuinbroek / overall / jumpsuit hebben opgenomen in de collectie. Alle “hippe” winkels als H&M, Zara, Bershka en Pull&Bear hebben allemaal de tuinbroek, jumpsuit en overall opgenomen in de nieuwe collectie. Ook zie je heel veel verschillende varianten. Zo zijn ze er met korte pijpen, hoogwater pijpen, super wijde pijpen of volledig dicht gedragen dus ook met een dicht bovenkant. Ik heb nu twee verschillende overalls aan gehad. Ik zal snel kijken of ik nog een paar verschillende aan jullie kan showen.

Jumpsuit / overall / tuinbroek bij Jan Willem

Ik heb twee verschillende overalls besteld. De zwarte broek komt van Pull&Bear en de denim broek komt van de Bershka. De broeken hebben beide wat wijdere pijpen en zijn redelijk hoogwater. Ja ook dit is / wordt weer super hip. Ik zal jullie laten zien dat je met dezelfde broeken toch een heel andere stijl kan dragen. Van een classic casual look tot de scumbro het kan allemaal.

Drie manieren om je tuinbroek / jumpsuit / overall te dragen
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer