AD: Met vrienden en HBO op de bank kom ik de avond door.

Televisie kijken, ik heb er eigenlijk veel te weinig tijd voor. De blog, mijn werk en het opzetten van een eigen zaak, het is niet echt heel handig om te doen wanneer je een vrije agenda wilt hebben. Daarom is ontspannen af en toe erg belangrijk! Nu kan ik heel erg veel soorten ontspanning bedenken maar daarvoor moet je over het algemeen toch de deur voor uit. Wanneer je weinig tijd hebt is er niets lekkerders om heerlijk thuis op de bank te kunnen chillen met een stel echte vrienden, een krat bier en een goede film. Tja en om dan te moeten gaan plannen met de TV gids erbij wanneer nu die goede film eindelijk eens op tv komt zie ik niet zitten. Ik wil die goede film gewoon zien wanneer het mij uitkomt.

009-150905_TELFORT_NUNL_SMARTICLE_CV CAMP NOV_CAMP BEELD_1280x720px

Met CombiVoordeel heb je Gratis HBO

Wanneer je dus naar die ene goede film wilt kijken of die brute serie wilt zien is HBO een uitkomst. Ik kijk wanneer ik wil naar wat ik wil. Het grappige is dat mijn dochters eigenlijk alleen nog maar op deze manier televisie kijken. Daarmee is dit dus echt de nieuwe manier van televisie kijken. Nu is HBO natuurlijk niet gratis, maar wanneer je jouw televisie en internet abonnement combineert met andere abonnementen van Telfort kom je in aanmerking voor CombiVoordeel. Daarmee kan jezelf kiezen uit een aantal voordelen waarvoor je dan niet hoeft te betalen. Ik hoef je mijn favoriete keuze dus niet meer uit te leggen toch πŸ™‚ Ik kijk samen met mijn vriendenΒ naar HBO.

Meer info over deze CombiVoordeel van Telfort klik hier. Telfort wil graag jou ervaring weten die kan je hier invullen.

hbo 1 Schermafdruk 2015-11-23 21.43.23 hbo

Advertisement

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer