MuziekMuziek

10 toffe slippers voor de vakantie

Eindelijk een klein beetje zomerse temperaturen in Nederland. Als ik tijd heb (is helaas niet vaak) probeer ik iedere zonnestraal die er is, toch wel mee te pakken. Werken en plezier gaan dan goed samen. Cocktailtje maken, laptop op schoot en gaan met die banaan. Nu het een klein beetje aangenaam is qua temperatuur buiten kan ik weer heerlijk mijn slippers dragen. Ik ben gek van slippers en draag ze het liefst het hele jaar. In de zomermaanden draag ik in mijn vrije tijd dan ook niet anders dan slippers en als ik geen slippers aan heb dan heb ik blote voeten. Heerlijk!!!! Met mijn beroep kan ik helaas niet op de zaak slippers dragen, anders zou ik dat nog doen ook. Buiten dat ik het niet hygiënisch vind, is het ook rete irritant al die kleine haartjes tussen je tenen. Het is dan net alsof je allemaal splinters tussen je tenen hebt, niet te doen dus! Wel raar eigenlijk dat ik tenen eigenlijk helemaal niets vind maar dan wel graag op slippers loop. Altijd al gevonden, als klein kind al. Liever geen schoenen aan dan wel schoenen aan tot waanzin van mijn ouders. Heb zelfs een keer zo lelijk mijn voet geblesseerd dat alles onder het bloed zat. Ik was weer eens op blote voeten naar buiten gegaan en was gesprongen in een groot stuk glas…bloeden….niet normaal!!! Maar goed terug naar de slippers. Eén ding, er staan geen Birkenstock in mijn top 10. Deze slippers vind ik persoonlijk echt niet mooi en echt niet lekker zitten. Zijn jullie wel fan van Birkenstocks???

10 toffe slippers voor de vakantie

slippers1
Reef PHANTOM euro: 38,95 Bron: Zalando
slippers3
Outfielder euro: 49,95 Bron: Ziengs
slippers4
Zara euro: 19,95 Bron: Zara
slippers5
Skechers SUPREME BOSNIA euro: 44,95 Bron: Zalando Ik heb vorig jaar slippers gehad van Skechers en die lopen echt ontzettend lekker.
slippers6
O’Neill euro 25,00 Bron: Nelson
slippers7
Sinner Cangu euro: 24,49 Bron: Bol.com
slippers9
Havaianas euro: 21,95 Bron: Nelson
slippers10
Rider slipper euro: 29,95 Bron: Ziengs
slippers11
Cool Shoe Original Slight euro: 31,00 Bron: Bol.com
slippers12
Superdry euro: 19,95 Bron: Zalando

Dit zijn mijn favoriete slippers momenteel:

Slippers voor mannen van Olukai, ben jij al zomerklaar?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer