MuziekMuziek

Trailer Game of Thrones seizoen 8 verschenen: ‘Episch slotstuk!’

Film en series recensies / review

Jawel, het is eindelijk zo ver! Na lang wachten hebben we dan toch een volwaardige trailer van het achtste en laatse seizoen van Game of Thrones mogen aanschouwen. De trailer is vers van de pers en geeft een korte inkijk op het slotstuk.

Boekenreeks overstegen

De seriereeks is begonnen bij de boeken van George R.R. Martin. Inmiddels is filmproduct HBO de verhaallijnen van de boeken alweer overtegen en is het aan de scriptschrijvers van HBO om in samenwerking met auteur R.R Martin er een mooi eind aan de breien. Aan de trailer te zien zit de sfeer er in ieder geval goed in!

de hoogste tijd

Een maand geleden nog verscheen er al een eerste teaser. HBO kondigde aan wat er komende periode aan content gaat verschijnen, waarbij dus een aantal scenes uit Game of Thrones getoond werden. Inmiddels zijn we weer iets dichter bij release en is het dus de hoogste tijd voor een volwaardige trailer. Uiteraard zien we onze geliefde (of minder geliefde) hoofdpersonages weer voorbij flitsen, evenals draken en bloederige gevechten. De trailer geeft precies genoeg weg om wel goed in het sfeertje te komen, maar niet al te veel te verklappen. Het maakt mij alleen maar meer benieuwd naar de relaties tussen personages en het gelukkige dan wel ongelukkige lot van dien.

Game of Thrones seizoen 8 gaat het slotstuk worden van een epische reeks. Het laatste seizoen gaat zes afleveringen bevatten, maar wel van elk een langere speelduur dan voorheen, aldus scenarioschrijver D.B. Weiss.

Game of Thrones seizoen 8 gaat op 15 april in premiere en is via de streamingdienst van HBO te bekijken, maar ook via Ziggo Movies & Series XL.

Zet het in de agenda!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer