MuziekMuziek

Matt Andersen, groot lijf grote stem super blues!!

Zo af en toe geef ik weleens wat muziek tips, gewoon omdat ik een groot liefhebber ben!! Ik geef jullie dan ook graag tips van muzikanten en bands die nog niet zo groot of bekend zijn in Nederland. Het moeten natuurlijk wel bands zijn die passen bij mij en bij de site. Mijn vorige bands en artiesten vind je hier (klik). Vandaag geen band maar een geweldig blues zanger:

matt
Matt Andersen

Matt Andersen

Ik zat laatst in de auto toen er op radio 3fm naar Johan Derksen werd gebeld. Ik ben geen groot voetbalfan dus ik was er nog niet helmaal bij. Ik luister niet echt naar Johan Derksen als het om voetbal gaat………muziek daarentegen, is een heel ander verhaal. Johan Derksen heeft een ongelofelijke grote collectie met de meest geweldige blues en country. Ook heeft hij en ik krijg het bijna mij mond niet uit……..een briljante smaak voor dit (niet qua uiterlijk)!! Dus toen het ging om muziek en geen voetbal was ik een en al oor!! Johan Derksen had op de TV geroepen dat hij zich heel graag wilde inzetten voor deze muziekstromen in Nederland, een goed idee wat mij betreft!! Hij mocht een artiest aankondigen het werd Matt Andersen met Broken man. Tering (sorry voor mijn taal gebruik) wat een plaat!!! Rauwer ga je het niet krijgen, de tekst en de stem kwamen keihard binnen. Ik ben gelijk nadat ik thuis kwam deze man gaat googlen en werkelijke alles is goed van Matt Andersen.

matt1
Matt Andersen

 

Wat achtergrond informatie over Matt Andersen

Matt Andersen is een Canadese blues muzikant. Hij is begonnen in 2002 bij de band Flat Op. Inmiddels heeft hij al een flink aantal soloalbums op zijn naam staan. Zijn laatste album Weightless is samen met Something in Between in mijn ogen het allerbest. Maar luister vooral ook naar zijn andere albums…hij heeft geen slecht album gemaakt!!

Tijd om wat te laten horen:

http://youtu.be/XtNMdywj9bI

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer