Lichaam ontharen voor mannen met de Remington I Light.

 

Ik heb gemerkt door de artikels die ik over dit onderwerp heb geschreven dat veel mannen het lastig vinden om er over te praten, maar dat toch heel erg veel mannen de lichaamsbeharing onder controle houden. Zelf ben ik heel open over dit onderwerp en heb hier laatst nog een leuk artikel over geschreven klik hier. Daar staat ook een beknopte uitleg over het ontharen doormiddel van licht. Ik vond het wel leuk om hier iets meer over te vertellen.

DSC01469

 

De Remington I Light

Ik heb van Remington de mogelijkheid gekregen om deze nieuwe techniek zelf eens uit te testen en te reviewen. Het is een techniek die nog niet heel lang beschikbaar is voor thuis gebruik. Voorheen kon je deze manier van ontharen alleen in een schoonheidssalon laten doen. Het is dus voor mij ook volkomen nieuw en heb voor de test ook echt wel even tijd genomen. Ik heb de Remington I Light nu een maand of vier in huis en ik kan nu echt wel zeggen dat ik een goed beeld heb gekregen van het apparaat en deze manier van ontharen.

DSC01473 DSC01470DSC01665

Ontharen van je lijf met de Remington I Light

Het is wel even anders dan wat wij mannen gewend zijn! Wie lekker lui s’ochtends het scheerapparaat overal langs haalt moet even in een andere mindset komen. Ontharen met licht vraagt om planning. Je moet gaan kuren, eens in de twee a drie weken moet je nu de Remington I Light pakken en dit moet je een aantal maal herhalen. Oké, maar blijft het hierna 100% weg?? Het is geen wonder middel en het is niet zo simpel als dat. Het licht werkt heel goed met contrast, dat wil zeggen een lichte huid en donker haar is ideaal. De kleinere en lichtere dons beharing is veel moeilijker op deze manier tegen te gaan. Dat gezegd hebbende ben ik wel heel erg happy met de Remington I Light omdat zeker de beharing in oksels en schaamstreek bij mij wel donker is. Ik heb nu echt heel veel minder beharing en het groeit ook echt trager terug. Het werkt dus echt wel.

 

DSC01649 DSC01659 DSC01670

Plannen voor een strakke bikini lijn

Die andere mindset is niet alleen belangrijk omdat je meer tijd nodig hebt voor het ontharen zelf, maar je moet er wel rekening mee houden dat wanneer je glad het strand op wil lopen, dat je minimaal 2 maanden hiervoor begint met ontharen. Eenmaal begonnen en met het ritme erin dan is deze manier van ontharen echt super. O ja, voor ik het vergeet, het is niet geheel pijnloos. Hahaha, mannen kunnen natuurlijk lekker overdrijven en ik dus ook! Maar het is wel iets wat je voelt, de eerste keer moest ik hier wel even aan wennen. Inmiddels weet ik het en met een beetje verkoelende aftershave na de behandeling is de gevoeligheid met 5 minuten totaal verdwenen.

ilight

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer