MuziekMuziek

De beste jongens kapsels, style voor junior’s!

Wij grote mannen willen graag weten hoe wij er het beste bij moeten lopen en dus staat heel B4men.nl vol met de beste artikels voor kapsels, kleding en brillen. Maar ook kleine mannen willen er natuurlijk tip top bij kunnen lopen. Het leek mij leuk om een gaaf overzicht te maken voor de junior’s van B4men mannen. Welke jongens kapsels moeten zij nu dragen deze zomer om zo de blitz te maken in de klas.

Jongens kapsels, zelf een stijl uit kiezen

Net als bij de grote mannen zijn er ook bij de kids veel verschillende stijlen. Het is juist leuk om op deze jonge leeftijd al een echte eigen stijl te ontwikkelen. Origineel durven zijn is voor kids wel iets moeilijker, ze zijn nog wat beïnvloedbaarder dan wanneer zij groot zijn en sterk in hun schoenen staan. Kinderen kunnen onderling ook nog eens heel erg hard zijn en als je opvalt ben soms dus ook een makkelijk doelwit. Ik vind het daarom heel belangrijk dat je als ouder goed luistert naar wat voor stijl je kleine graag wilt dragen, dit geldt voor zowel zijn kleding als wat voor kapsel hij wilt.

De mooiste jongens kapsels voor deze zomer

Jongens Kapsels. Foto babynameslog
Super stoer jongens kapsels, voor dit kapsel moet je wel de kleine hebben. Het vraagt veel onderhoud en niet alle kinderen kunnen dat waarderen. Foto: Babynamesblog
image
Uiteraard moeten de kleine mannen niet alleen aan een geweldig kapsel denken. Ook gladde wangen zijn erg belangrijk. ­čśë

Voor meer jongens kapsel, neem een kijkje op mijn Pinterest Pagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer