Leuke gympen voor de zomer van Goliath Sportwear.

Zomerschoenen vind ik altijd lastig om te kiezen. Ik ben van mening dat de zomer eigelijk wel vraagt om een lichte schoen maar hoe houd je die schoon? Ik kreeg niet zolang geleden nieuwe gympen binnen van Goliath Sportwear en ja deze zijn licht van kleur. Ik heb de schoenen inmiddels al heel wat gedragen en het valt mij mee hoe snel ze vies worden. Misschien moet ik toch maar sneller kiezen voor een lichte schoen 😉

Shoeby

Mijn Goliath Gully Gympen

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat er zoveel reactie op deze gympen zou komen als wat is gebeurd. Het is een redelijk onbekend merk en qua uiterlijk wel heel leuk maar niet extreem opvallend. Toch heeft deze schoen heel erg veel vragen en reacties opgeleverd. Positief trouwens, want veel mannen wilde graag weten waar de schoenen gekocht kunnen worden, dit zal ik in een link onder het artikel zetten. De schoenen vallen qua uiterlijk niet heel erg op in mijn ogen, het zijn leuke schoenen maar niet super opvallend. Eenmaal aan is dit wel een ander verhaal, de pasvorm en de steun is erg prettig van deze gympen. De achterkant is alleen wat hard waardoor de vorming van blaren in het begin wel snel was bij mij. Toen ze eenmaal ingelopen waren (eerst met een pleister op mijn hiel) werd dit vanzelf minder. Als ze eenmaal ingedragen zijn, dan lopen en zitten ze echt als pantoffels. Deze schoenen zijn op veel verschillende manieren te dragen en passen bijna onder iedere outfit. De schoen schoon houden is niet zo moeilijk, de stof en de kwaliteit van de schoenen lenen zich ervoor om ze te kunnen wassen in de wasmachine.

DSC06958 DSC06959 DSC06928 DSC06927

Waar te koop

Laat ik voorop stellen dat ik geen enkel belang heb bij de verkoop van de schoenen. Ik kreeg echter heel vaak de vraag waar de schoen te koop is en heb dus besloten om een link te plaatsen om het jullie makkelijker te maken. De schoenen zijn te koop via Goliath Sportwear en kosten € 59,95

wit

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer