MuziekMuziek

Sneakers voor mannen van Woden. Stoer in eenvoud.

Sneakers, het zijn en blijven schoenen die ik heel graag draag. Sneakers zijn er in zoveel varianten dat er sneakers zijn voor iedere outfit, van zakelijk tot sportief. Door het grote aanbod sneakers merk ik wel dat het best lastig is om als merk nog echt op te vallen. Meestal wordt er dan gekozen voor opvallende kleuren of bijzondere modellen zodat het wel moet opvallen. Zo niet bij Woden, zij hebben er juist voor gekozen om op te vallen met eenvoud. Gaat dat wel lukken hoor ik je denken, ja zeker. Ik kreeg niet zolang geleden het persbericht binnen en ze vielen mij gelijk op. Een classic design van de schoen en het kiezen voor bijzondere maar rustige accenten op de schoen maakte mij nieuwsgierig. Dit zijn de sneakers geworden die ik heb uitgekozen.

image

Woden Men Tor Croco

Deze sneaker van Woden viel mij op omdat hij door de croco leren buitenkant toch net weer even anders is dan andere sneakers. Toen ik de schoenen in mijn handen had, viel mij direct op dat ze erg licht zijn….qua gewicht bedoel ik. De sneaker oogt namelijk in eerste instantie zwaar en robuust. Ondanks dat de schoen licht in gewicht is, is hij wel heel stevig en goed gemaakt. Alle lederen onderdelen van de schoen zijn dubbel gestikt waardoor het een stevig sneaker is die veel kan hebben. De sneakers van Woden hebben een inlegzool van kurk, dit is licht maar stevig. Het geeft een comfortabel gevoel zonder aan steun in te leveren. Kurk heeft de eigenschappen van leer en neemt het vocht tijdens het dragen op. Deze schoenen kan ik hierdoor zonder problemen een hele dag dragen in de barbershop, zonder last te krijgen van mijn voeten. Kortom, Scandinavische eenvoud met gevoel voor stijl en kwaliteit is in de vorm van deze Woden Sneakers maar weer eens bewezen.

Zo draag ik mijn Woden Sneakers:

Woden 1 Woden image

Woden Sneakers kopen

Ik heb jullie nu de sneakers laten zien en ik ben er happy mee. Nu krijg ik vaak te horen dat mensen denken dat alles hier betaald wordt. Ik heb deze schoenen gekregen maar krijg niet betaald om jullie te vertellen waar je ze kan kopen. Ik geef jullie dus deze link naar de site van Woden zodat je daar kan zien waar je de schoenen kan kopen: www.woden.nl

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer