MuziekMuziek

Lancaster Aquamilk en het gebruik van dagcreme

Lancaster Aquamilk dagcreme!

Dat wij als mannen inmiddels de weg naar de dagcremes hebben gevonden mogen duidelijk zijn!! De kruitvat en etos staan helemaal vol met cremes voor mannen. Maar ook voor mannen is het zo dat gemak en prijs wel wat zeggen over de kwaliteit. Gelijk stoppen met kopen bij een drogisterij??? Nee hoor!! Iedereen moet doen waarbij hij zich lekker voelt!! Als je een dagcreme gebruikt van de drogisterij ben je stappen verder dan de man die niets gebruikt. Ik wil jullie laten zien dat er naast de dagcreme van de drogisterij ook nog andere alternatieven zijn.

Waarom gebruik je een dagcreme?

Onze huid staat de hele dag bloot aan schadelijke dingen  als een airco, verwarming, vieze buitenlucht en stress. Je zal begrijpen dat dit door onze levensstyle de laatste jaren aardig is toegenomen. Hiervoor moeten wij onze huid beschermen om snelle veroudering, oneffenheden en uitdroging van de huid te voorkomen. Een paar belangrijke tips voor een mooie huid zijn : drink voldoende water, eet gezond en gebruik goede producten voor de bescherming van de huid.

De Aquamilk van Lancaster gebruik ik nu een aantal weken. Ik heb zoals trouwe lezers weten een erg droge huid en ik gebruik dus al jaren cremes voor mijn gezicht. Deze Lancaster Aquamilk is tot nu toe echt een van mij favorieten. Oke hij is dus wat duurder dan een dagcreme van de drogisterij, maar dan krijg je er ook wel veel meer voor terug!! Deze creme is voelbaar dikker en rijker, hij lijkt zelfs een beetje vettig aan te voelen. Maar eenmaal op de huid trekt de Aquamilk erg snel in en is hij dus zeker niet vet!! De geur van deze creme is heel neutraal, wat voor mij heel belangrijk is, ik heb namelijk vaak last dat een creme bij mij op de huid wat muffig gaat ruiken. Geen last van dus met deze creme!!

Tot slot is het wel belangrijk dat je goede afspraken met je vrouw maakt over deze creme!! Het is een echt unisex creme en dus goed voor beiden te gebruiken!! Maar daarmee loop je natuurlijk wel het risico dat zij er met jou super lekkere Lancaster Aquamilk vandoor gaat!! Je bent gewaarschuwd!!

Voor meer informatie kijk op de site klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer