Kapsel Trend voor 2014 !!

Jan Willem draagt de kleding van Van Gils

Kapsel Trend voor 2014!!

De Trends voor 2014 worden steeds duidelijker. Nu we nog midden in de koude winter zitten is het wel even lekker om naar de lente en zomer van komend jaar vooruit te kijken.

De absolute trend van het jaar 2013 was het undercut kapsel met de opgeschoren zijkanten. Ook was daar in eens die echt ruige baard!! Nu is iedereen natuurlijk nieuwsgierig, moet je weer gaan scheren of moet ik mijn haar anders gaan dragen!! Ik vertel je het graag.

De Baard scheren of toch maar niet??

– de baard was de trend van 2013 maar iets waar je zoveel tijd en moeite in hebt gestoken scheer je toch niet zo maar af. De baard zal dus nog wel even blijven. De trend qua baard zet wel door. De styling van de baard zit precies tussen de afgelopen jaren in. Geen stoppelbaard maar die hele volle en ruige baard moet weer onderhouden gaan worden. Een mooie strakke volle baard is de trend!! Voor een goed verzorging kan je zeker bij je barbier terecht!! Hij brengt verhouding en structuur aan in de baard. Foto’s komen onder aan het artikel.

Het kapsel, undercut??

– Ja zeker, de undercut blijft zeker. Maar ook hier zie je zeker dat het anders moet dan in 2013. De trend van 2013 waren de opgeschoren zijkanten, het liefst zo hoog mogelijk. Voor het komend jaar blijft het haar strak in de scheiding met een super mooie pomade gestyled. Als ik bij mij in de salon goed oplet zie ik het al gebeuren, de klanten die graag net even anders zijn dan anderen laten het haar alweer groeien. Zij begonnen begin van dit jaar met de opgeschoren zijkanten, nu iedereen daar mee loopt moet het weer anders. De zijkanten worden weer wat langer en gedekter. Dat zal waarschijnlijk doorzetten in 2014. De contouren blijven kort opgeknipt de undercut blijft dus heel belangrijk, maar boven de contour wordt het haar snel langer!! Strakke scheiding er in en mooi natuurlijk style met een pomade. Wil je de perfecte pomade?? Ga voor Suavecito!!

Na al deze foto’s nog meer inspiratie nodig?? Kijk op mijn online modellenboek!! Klik hier!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
  • Heerlijk die sophisticated hairstyles in combinatie met baard, nu huisbrand nog overtuigen dat zijn haar langer moet voor de juiste balans. Leuk inspirerend artikel!

  • DE BAARD waar toen de arabier (de terrorist) werd voor gezien is nu mode bij jullie ??????????????????????????????baard it s An a arab thing ????????????????????????????????????????????? nu zijn wij met zen allen terroristen of niet met al die baarden

Written by Jan Willem Huffmeijer