MuziekMuziek

Suavecito voor het perfecte Pelle kapsel!!

Suavecito pomade

Suavecito voor het perfecte Pelle kapsel!!

De vraag wat Graziano Pelle in zijn haar gebruikt zie ik heel veel op internet verschijnen. Ik weet niet het merk  van het product wat Pelle in zijn haar gebruikt, maar wat voor soort haarproduct hij in zijn haar smeert weet ik wel!!! Het gaat om een heel mooi en klassiek haarproduct namelijk ‘Pomade’!!

Pomade is de ultieme vorm tussen gel en wax. Het combineert het goede van beide producten en juist de nadelen niet. Een pomade geeft stevigheid en glans zonder dat het keihard wordt. Ook zijn de meeste pomades op waterbasis (de pomades die ik gebruik wel) waardoor het super makkelijk uit het haar kan spoelen. Het laat dus geen schilfers in je haar of een vette laag achter.

De pomade die ik zelf in de salon gebruik en verkoop is die van Suavecito!! Deze pomade is nog niet zolang in Nederland te verkrijgen. Een halfjaar geleden schreef ik er al over op mijn blog: klik hier. Sinds een maand gebruiken wij het ook in de zaak en echt waar… iedereen bij wie we dit in het haar smeren is er gelijk weg van!!

Ook het verhaal achter het product is erg mooi. Het gaat om een bedrijf ontstaan in de crisis in Amerika en had als doel om een kwalitatief goed product in de markt te zetten, tegen een eerlijke prijs. Meer weten over het bedrijf achter deze te gekke pomade klik hier.

Hoe maak je het perfecte Pelle kapsel!!

– Zorg voor een goed geknipt kapsel!! Vraag je kapper/barbier desnoods met een foto een goed model te knippen.

– Zorg voor de goede producten!! Bijvoorbeeld de Suavecito Pomade!!

– Was het haar en kam het alvast in model. Laat het opdrogen of gebruik een föhn (kom op het is 2013, mannen mogen die ook gebruiken hoor!!).

Suavecito- Nu neem je een kleine hoeveelheid (vingertopje, mag meer wordt je kapper blij van) pomade en verdeel over je handen. Nu is het beste om het door het haar te verdelen zonder dat je alles al aan de voorkant kwijt bent. Begin dus op de kruin en geleidelijk smeer je naar voren toe. Heb je het idee dat je te weinig pomade hebt of dat het te stevig is….maak dan je handen een klein beetje nat en ga voorzichtig door het haar. Bij het opdrogen heb je echt weer genoeg stevigheid voor de rest van de dag.

– Als laatste hoort bij deze strakke coupe wel een kammetje!!! Leuk detail bij de aankoop van een pot Suavecito krijg je een kam kado!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer