De laatste winnaar van het Ultieme Mannenpakket.

Aan alle acties komen nu eenmaal een eind en zo ook aan onze Ultieme Mannenpakketten. Vandaag maken we alweer de laatste winnaar bekend van het Youtubepakket. Dit pakket hebben we verloot via ons Youtube kanaal en hier hebben we nog wat abonnees nodig. Ook als je niet gewonnen hebt, is het dus voor ons heel belangrijk om ons hier te blijven volgen. Ik zal de komende tijd het Youtube kanaal steeds meer gaan gebruiken voor leuke reviews, cocktails en instructie video’s. Help ons dus verder groeien en abonneer je op ons kanaal en deel onze video’s.

Actie was een groot succes!

De afgelopen drie weken heb ik 3 Ultieme Mannenpakketten verloot via Facebook, Instagram en Youtube. Natuurlijk heb ik dit gedaan om te kunnen groeien, zodat wij de komende jaren weer verder kunnen werken aan een leuke en informatieve blog voor mannen. De kanalen zijn mede door de acties goed gegroeid, maar nog lang niet groot genoeg. Heb je dus niet gewonnen, meld je dan niet af want er komen nog veel meer toffe acties aan. Volgers worden bij B4men beloond met leuke acties door het hele jaar heen en op mijn verschillende kanalen. Ik bedank jullie allemaal voor het massaal steunen van onze acties en alle felicitaties voor ons 3 jarig bestaan. THANKS!!!

Winnaar Ultiem Mannenpakket Youtube

En daar komt ie dan!! De laatste winnaar van deze actie is geworden Wim Hoek. Gefeliciteerd en heel veel plezier met het mooie pakket. Ik neem persoonlijk contact met je op om een afspraak te maken wanneer je het pakket kan komen ophalen.

man 1
Op naar volgend jaar!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
  • Thanks voor het winnen van het super pakket
    En ga zeker door met de dingen de jullie leuk vinden om te doen
    Zie weer een leuk jaar tegemoet op B4Men en De Barber shop
    Nogmaals thanks en
    Enjoy the good live

Invalid OAuth access token.
Written by Jan Willem Huffmeijer