Heer, Man of Holbewoner, de hedendaagse man!

De man is sinds een aantal jaren druk bezig om zich te emanciperen. Vrouwen hebben zich de afgelopen jaren kunnen emanciperen en begrijp met niet verkeerd, dat is niet onterecht natuurlijk! Het is echter nu de beurt aan de man. Het heet immers niet voor niets eMANciperen! Mannen zijn wel iets minder subtiel en rustig als de vrouw. Vrouwen hebben bijna 50 jaar nodig gehad om goed op hun plek te komen. Mannen zijn wel even anders. We hebben een duwtje (van de vrouwen) in de goede richting nodig, maar dan gaan we er ook vol voor. In nog geen drie jaar tijd, is de man weer een man geworden. Hoewel, in veel gevallen is het een halve holbewoner geworden. Dikke baard, lang wild haar, houthakkers overhemd en aan het vuur je eten koken. Het is allemaal nodig geweest om de man zich weer man te laten voelen. Waar een paar jaar geleden de metroman nog 1000 beauty producten op het badkamer plankje moest hebben staan, gaan we nu naar een stabiel en normaal man zijn toe. Niet meer die 1000 beauty producten, maar een paar goede producten die nodig zijn om er verzorgd bij te lopen.

man

De man moet zijn rust vinden

De holbewoner wordt niet overal gewaardeerd en het is hoogtijd om van holbewoner naar man naar heer te gaan. Stoer en mannelijk gaan heus wel hand in hand met stijlvol en netjes. De man heeft meerdere gezichten en zal zich niet zo snel meer in een hokje willen laten plaatsen. Hij draagt doordeweeks een mooi maatpak met de juiste sokken en schoenen, maar in het weekend staat hij in zijn overall met houthakkers overhemd achter de bbq.

man 2_Fotor
De overall en houthakkers overhemd moet je er maar even bij visualiseren 😉

Vrouwen profiteren hier ook van

De man voelt zich weer helemaal op zijn plek vandaag de dag. De man is daar waar hij moet zijn en dit geeft hem zelfvertrouwen. Mannen met zelfvertrouwen zijn mannen met sex-appeal. Hier gaan de vrouwen zeker van profiteren. Waar de afgelopen jaren mannen bezig waren om vooral naar zichzelf te kijken, gaan ze nu weer de vrouw ontdekken en haar weer die plek geven die zij verdient. De hang naar nostalgie en vroegere tijden zorgen ervoor dat de etiketten van die tijd weer worden opgepakt en worden gevormd naar de tijd van nu. Niet alleen op straat of in huis is de man met deze ontwikkeling bezig, ook tussen de lakens is de man weer volop met de/zijn vrouw bezig. Cursussen om een vrouw te leren kennen en haar ook in bed te laten genieten, schieten als paddestoelen uit de grond. We willen haar weer plezieren en niet alleen maar aan onszelf denken. De man zet zijn “meissie” op de eerste plaats en wanneer een man zijn vrouw deze plek kan geven, geeft het haar de boost die zij nodig heeft om dit dubbel en dwars terug te geven. Mannen die durven geven, krijgen hier dus ook veel voor terug!

Samen naar een mooie toekomst

Mannen en vrouwen gaan de komende jaren weer mooie tijden tegemoet. De economie draait weer en er komt rust op financieel gebied. Dit maakt dat mannen en vrouwen weer nader tot elkaar komen. De man achter zijn bbq voor het vlees, zijn vrouw is bezig met de rest van de mooie maaltijd. Genieten doen we weer aan tafel met zijn allen. Als dan de visite weg is, is het tijd voor een wijntje/ biertje of goede whisky. Een goede serie op Netflix en als afsluiter een goede massage of meer 😉

man 1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer