MuziekMuziek

Laat die zon maar schijnen, SP Sun beschermd.

Dat het ontzettend mooi weer is hoef ik jullie niet meer te vertellen, kijk maar naar buiten of  misschien ben je zelfs wel al buiten. Oppassen moet je echter wel met dit weer… juist met het eerste lente zonnetje verbrand je snel. Je huid en haar zijn nog geen zon gewend en je zal jezelf goed moeten beschermen!!

DSC02513
SP Sun

SP Sun

De lijn van System Professional Sun kwam ruim drie weken geleden bij mij binnen. Erg snel dacht ik…..maar zij wisten blijkbaar meer dan mij hahaha. De producten van SP Sun zijn voor na het zonnen. Dus bescherm je huid goed tijdens het zonnen en verzorg je haar na het zonnen. Maar waarom een product voor na het zonnen? Alles wat met de zon samen gaat is slecht voor je haar, denk aan zout en zand van het strand en het zwembad vol met chloor is ook geen favoriet van je haar. Iets wat je ook niet tegenhoudt, is dat wanneer je je gezicht  insmeert met een zonnebrandcreme je eigenlijk ook altijd wat zonnebrandcreme in je haar smeert. De producten van SP Sun zorgen ervoor dat je haar optimaal wordt verzorgd na het zonnen.

 

After Sun shampoo

Het is belangrijk om zoveel mogelijk van die schadelijke dingen als zand en chloor uit je haar te wassen. Hé, maar dat kan toch iedere shampoo???…..nou niet helemaal. Ja, ze krijgen het er wel uit hoor!!, maar vaak zijn deze shampoo’s te agressief. Na het zonnen heeft je haar een behoorlijke opdonder gehad en is het belangrijk dat je je haar verzorgd met een milde shampoo. SP Sun is zo’n milde shampoo en daarbij ruikt het ook nog eens heerlijk, je krijgt er echt een vakantie gevoel van.

DSC02515

 

After Sun conditioner

Een conditioner gebruik je als aanvulling op je shampoo voor extra verzorging. Een shampoo wast je haar en een conditioner zorgt voor extra verzorging van je haar. Wanneer je een probleem hebt met roos of iets anders gebruik dan ook een product wat het haar extra verzorgt. De conditioner van SP zorgt voor hydratatie van het haar en je haar wordt er super zacht van.

DSC02514

 

Sun uv spray

Deze spray is zowel voor je haar als voor je huid. Het geeft extra veel hydratatie en bescherming door de uv filter. Super lekkere spray die het haar een stuk zachter maakt en daardoor dus een stuk makkelijker te kammen is.

DSC02519

 

Kortom erg lekkere producten die met dit geweldig weer niet mogen ontbreken.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer