Is bier goed voor je haar???

Is bier goed voor je haar???

Volgens veel mensen is het wassen van je haar met bier goed voor het haar. Je zou er mooier en voller haar van krijgen en als klap op de vuurpijl zou het je haar ook nog eens een mooie glans geven. Wie wil dat nu niet???

comb-bottle-opener-0
bier voor in je haar

Waarom zou bier goed zijn voor je haar???

Door de  proteïne in bier zou  je haar sterker worden, nu klopt het dat er in bier proteïne zitten, maar deze hebben echter niet de juiste structuur om je haar ook daadwerkelijk sterker te maken. Je haar wassen met bier om het schoon te krijgen is ook niet voldoende, daar kan je toch echt beter een shampoo voor gebruiken en sterker nog door de alcohol die er in bier zit, zal je haar alleen maar uitdrogen.

Dus bier voor je haar gebruiken???

Nou nee!!! Het slaat helemaal nergens op, Drink het maar lekker ijskoud op, want je haar ermee spoelen is onzin en dus zonde van het bier.

Bier is goed voor je

Waar is bier dan wel goed voor???

Gelukkig is bier wel goed voor veel andere dingen:

*Bier is goed voor hart en bloedvaten, een bierdrinker loopt 40-60%minder kans op een hartinfarct.

*Bier is goed voor je bloeddruk en verkleint de kans op suikerziekte.

*Bier helpt tegen stress(nee niet door teveel drinken hahaha)

*Bier zorgt ervoor dat je beter slaapt.

*Bier verbeter je geheugen.

Natuurlijk geldt dit niet voor mensen die een kratje per dag drinken, maar 1 tot 2 glazen per dag kan al een positief effect geven. Dus mannen geniet van je biertje, maar onthoudt…drink met mate!!

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer