MuziekMuziek

kleding essentials, nieuwe collectie David Beckham voor H&M

Misschien ben ik iets te vroeg geweest met mijn outfit onder de 100 euro gekocht bij de H&M. Waarom?? Omdat David Beckham weer een nieuwe samenwerking is aangegaan met de H&M en ik moet zeggen, er zitten echt wel toffe kledingstukken tussen. Ach, heb ik binnenkort thuis een excuus om weer een nieuwe outfit te shoppen 🙂

David Beckham Modern Essentials voor H&M

Deze nieuwe collectie bevat alle essentiële kledingstukken die een man in zijn kledingkast moet hebben. De kleuren zijn super neutraal en zijn inderdaad prima basisstukken die je op diverse manieren kan stylen.  De collectie oogt een stuk sportiever dan de vorige collectie en ik denk dat deze collectie een breder publiek zal aanspreken.

hm

3046_03_sRGB_300

3046_01_sRGB_300 3046_05_sRGB_300 3046_06_sRGB_300 3046_07_sRGB_300 3046_08_sRGB_300

Ik ben benieuwd wat jij van de nieuwe collectie vindt.

Laat het me weten als er items tussen zitten die jij graag terug zou willen zien in een outfit.

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
5 comments
  • Echt coole kleding van Beckum, zeker weer even shoppen! Spijkeroverhemd, polo en jasje zien er top uit!

  • damn leuke collectie.
    ben alleen aan het kijken op de HM site maar nog niets kunnen vinden op de nederlandse site.

    enig idee vanaf wanneer dit te krijgen is hier?

  • Oeps, dat klopt het is pas vanaf 18 Februari verkrijgbaar, dit was ik vergeten erbij te vermelden.

Written by Jan Willem Huffmeijer