SelectSelect

B4men en Warsteiner geven 4 kaarten weg voor het slot feest van het Internationaal Film Festival Rotterdam

Hoe gaaf is het om jou als lezer van B4men te mogen laten genieten van een paar fundamentele dingen in het leven. Kunst, film en goed bier!! Beter wordt het niet toch?

45e Editie International Film Festival Rotterdam

Van 27 januari 2016 t/m 7 februari staat Rotterdam in teken van de nieuwste films, documentaires en optredens. In deze 12 dagen zorgt Warsteiner voor een geweldig mooi en cultureel bier met een heel bijzondere fles. De ‘Closing Party by Warsteiner’ vind plaats op zaterdag 6 februari en belooft een groot spektakel te worden. De line-up bestaat uit de Rotterdamse DJ’s Tobias Prins b2b Beau Zwart (23.00-01.00), de Amsterdamse Vic Crezee (01.00 -2.30) en als slotact de Rotterdamse DJ Jeff Solo (2.30-4.00). Daarnaast kan er ook gedanst worden in de silent disco bij ‘Dansvoer’ in de Arcadis van 00:00 tot 03:00 uur.

iffr 3

Wil jij hierbij zijn?? B4men geeft 2 x 2 kaarten weg voor deze dikke party.

Natuurlijk snap ik dat ook jij graag eens dat bijzondere bier in de limited uitvoering wilt gaan proeven. Hier volgt dus wat jij moet doen om op de ‘Closing Party by Warsteiner’ aanwezig te zijn.

iffr

De winnaars krijgen donderdagmiddag rond 16:00uur een bericht en kunnen zich dan opmaken voor een waanzinnig feest in Rotterdam.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer