En toen was het alweer bijna Kerst! De temperatuur is aan het dalen en ik heb alweer regelmatig mijn voorruit mogen krabben. De afgelopen jaren is de kerst met ieder jaar belangrijker en grootster geworden in Nederland. We pakken uit als het om de versiering gaat van ons huis, tafel en jezelf. Nu ben ik zelf niet de grootste kerstvierder, met twee honden en twee katten is het huis versieren toch wat lastig geworden. Daarom moet ik mijzelf maar onderhanden nemen. Een leuke kerst outfit is dus een must! Ik vond het leuk om twee verschillende outfits te laten zien. Overdag ben je natuurlijk lekker thuis en of met vrienden en dan wil je er kerstig uitzien zonder dat het gelijk heel stijfjes wordt. De avond is om uit te pakken en dan gaan we in stijl gekleed. Check hier welke stijl en kapsels het beste bij jou passen.

Casual kerstkapsels en kleding

Stijlvolle kerstkapsels en fashion

Dit kan ook nog!!