MuziekMuziek

Kerstkapsels voor mannen. Ga jij voor een hippe of stijlvolle kerst.

En toen was het alweer bijna Kerst! De temperatuur is aan het dalen en ik heb alweer regelmatig mijn voorruit mogen krabben. De afgelopen jaren is de kerst met ieder jaar belangrijker en grootster geworden in Nederland. We pakken uit als het om de versiering gaat van ons huis, tafel en jezelf. Nu ben ik zelf niet de grootste kerstvierder met twee honden en twee katten is het huis versieren toch wat lastig geworden. Daarom moet ik mijzelf maar onderhanden nemen. Een leuke kerst outfit is dus een must! Ik vond het leuk om twee verschillende outfits te laten zien. Overdag ben je natuurlijk lekker thuis en of met vrienden en dan wil je er kerstig uitzien zonder dat het gelijk heel stijfjes wordt. De avond is om uit te pakken en dan gaan we in stijl gekleed. Check hier welke stijl en kapsels het beste bij jou passen.

kerstkapsels mannen

kerstkapsels voor mannen

kerst kapsels voor mannen
whahaha dit zou mijn favoriete Kerst zijn.

kerstkapsels voor mannen

kerstkapsel mannen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer