MuziekMuziek

Top 8 geuren voor mannen. Deze kunnen onder de boom!

Geuren voor mannen zijn altijd goed als kerstcadeau. Maar welke geuren moet je nu uitkiezen of geven aan je man. Ik heb mijn top 10 daarom even op een rijtje gezet. Zo krijg je misschien net even de inspiratie om eens een ander parfum uit te kiezen. Iets wat veel mannen best lastig vinden, omdat wij het graag bij het vertrouwde houden.

Een mooie collectie geuren voor mannen.

Top 8 geuren voor mannen

Jean Paul Gaultier Le Male: De meest ultieme geur voor mannen en zeker op deze manier verpakt is het toch het beste cadeau voor onder de boom. De geur is en blijft echt een vrouwen magneet. Ik spoot hem op en ik had drie vrouwen thuis die gelijk riepen “wat ruikt je lekker”.

Jean Paul Gaultier Le male winterverpakking Jean Paul Gaultier Le male winterverpakking

Hugo Boss The Scent: Dit parfum is voor mij nu al een klassieker. Een heerlijke en verleidelijke geur. De parfum is opgebouwd uit allemaal verschillende afrodisiaca. Dit zou deze herengeur onweerstaanbaar moeten maken.

Hugo Boss The Scent

Mont Blanc Legend Night: Deze mannengeur is door zijn diepere noten echt heel mannelijk. Zwoel en donker een ultieme geur voor mannen die van wat zwaardere geuren houden.

Mont Blanc Legend Night en Rem Homme Réminiscence

Rem Homme Réminiscence: Een herenparfum die totaal wat anders is dan de andere geuren die ik hier beschrijf. Heel fris door de echte watergeur die eraan zit. Deze geur heeft iets heel neutraals en toch iets heel verleidelijks. Houd je van een parfum die heel snel eigen zal zijn, dan is dit een heel mooi cadeau.

Coach New York Platinum: Deze mannengeur is heel zoet en zwoel. Dit parfum draag je met zelfvertrouwen omdat hij echt wel wat anders is dan een standaard parfum. Ik persoonlijk vind hem heerlijk maar wees voorzichtig met de hoeveelheid. Ik krijg ook snel te horen dat hij erg overheersend is.

Ted Baker London AG en Coach New York Platinum

Ted Baker Londen AG (zilver): Deze geur voor mannen is kruidig. Ook deze geur is echt wat anders dan andere geuren. Hij valt op en daarmee jij ook. Het is een diepere en zwaardere geur met heel veel kruiden en iets zoets. Het maakt de geur heel mannelijk zonder te schreeuwen over zijn mannelijkheid.

Dsquared2 He Wood: Deze geur is een hele mooie geur die past bij zijn naam Wood. De parfum is houterig maar heeft ook mooie frisse tonen in zich. Dit maakt de geur heel goed te dragen voor iedere man. De houttonen geven de geur iets stoers en daardoor zal hij veel zelfvertrouwen geven.

Dsquared2 He Wood en Mr Burberry Indigo

Mr Burberry Indigo: Ik ben fan van bijzondere geuren en dit is er zo één. Het is een frisse maar wel aanwezige geur. Het parfum is rijk en verleidelijk. De ideale geur voor overdag naar het werk.

Een mooie collectie geuren voor mannen voor onder de kerstboom

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer