MuziekMuziek

Een man met gevoel voor fashion herken je aan zijn sokken

Sokken, het blijft vaak letterlijk een ondergeschoven kindje binnen de fashion. Een mooie jeans, een cool overhemd, het zijn basisitems van je outfit waarmee je kan opvallen. Hier wordt dus wel over nagedacht en veel aandacht aan besteed maar wil je echt opvallen, dan zorg je ervoor dat je outfit is afgestyled tot in de kleinste details. Een man met smaak en gevoel voor mode herken je juist aan deze details. Schoenen, een mooie ceintuur en de juiste sokken, dit maakt jouw outfit tot een klasse outfit.

DSC05577 DSC05580

Sokken voor mannen met gevoel voor fashion

Ikzelf heb al meerdere malen jullie proberen te wijzen op het dragen van de juiste sokken en wat voor upgrade dit voor jou outfit betekend. Nu zitten we vlak voor de kerst en er zullen weer heel veel mannen sokken onder de boom gaan vinden. Lekker makkelijk cadeau, wat moet je een man anders geven en om het nog makkelijker te maken worden vaak lekkere comfortabele zwarte sportsokken cadeau gedaan.(ik hoop in ieder geval dat er dan word gekozen voor zwart in plaats van wit)

DSC05584

Leuke sokken

Ik kreeg pas een mooi pakketje van sint. Hij weet een aantal dingen van mij, ik draag graag een goede outfit, ik kies voor mooie sokken en heb een warm hart voor State of Art. Dus ik kreeg een mooie cadeauverpakking van State of Art in mijn surprise. Daarin 5 paar sokken waarmee ik zeker mijn outfit die upgrade kan geven. De sokken van State of Art zijn erg prettig omdat ze geweven zijn zonder naad. Geen gekriebel dus tussen je tenen, dat vind ik namelijk zo irritant. Ook de samenstelling van 75% cotton 23% polyamid 2% elasthan zorgen voor goede kwaliteit en draagcomfort. Dus mijn kadotip voor jullie met kerst is gewoon lekker makkelijk kiezen voor sokken……maar dan wel de juiste!!! 😉 Info over de sokken van State of Art klik hier.

Zo draag ik mijn State of Art Sokken:

DSC05588 DSC05589 DSC05590 DSC05593 DSC05595 DSC05596 DSC05598 DSC05599 DSC05601 DSC05604 DSC05608

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer