MuziekMuziek

Kapsels zonder styling product. De kapsels voor mannen die niets in hun haar willen

kapsel zonder styling product

Iedereen kent het wel, je staat op en je hebt eigenlijk geen zin om een product in je haar te doen. Daarom geef ik vandaag tips welke mannen kapsels je kan dragen zonder styling product. Sommige kapsels werken nu eenmaal beter dan andere. Er zijn tegenwoordig ook veel producten op de markt waarmee jij de schijn kan wekken dat je niets in je haar hebt.

Kapsels zonder styling product

Het zal natuurlijk voor niemand raar zijn dat een heel kort zomerkapsel geen product nodig heeft. Hoe korter je haar hoe makkelijker je kapsel. Nu kan je een mannenkapsel tot een centimeter of 6 prima zonder styling product dragen. Welk is het belangrijk dat het dan goed geknipt of misschien wel gesneden moet zijn. Soms heeft haar wat meer volume nodig om het zonder product te dragen. Dit kan in je herenkapsel gecreëerd worden door het model te snijden. Dit werkt echter niet bij ieder haar! Dus een goed overleg met je kapper / barbier is belangrijk. Wanneer je een langer mannenkapsel wilt dat je zonder product kan dragen, is het model nog belangrijker. Vertel goed je wensen en neem een foto mee zodat jullie allebei een goed beeld hebben van het kapsel wat je wilt hebben.

Kapsels voor mannen met product die lijken alsof er niets in zit

Whahaha sorry die titel klinkt echt heel raar. Toch staat er echt wat ik bedoel! Er zijn nu meer en meer producten op de markt die je kapsel eruit laten zien alsof er geen product in je haar zit. Dit is ideaal voor mannen die wel hun kapsel onder controle willen houden. Producten die ik adviseer zijn paste, clay en iets wat je nu veel ziet is sea salt spray. Vooral die laatste is echt genieaal!! Beetje over je haar sprayen en je hebt controle en toch de uitstraling alsof er niets in je haar zit. Je ziet het niet alleen maar het voelt ook alsof er niet in je haar zit.

Deze kapsels voor mannen zijn ideaal voor als je niets in je haar wilt

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer