MuziekMuziek

De beste korte kapsels voor mannen. Herenkapsels zomer 2018

Natuurlijke mannen kapsels 2019 voor in de herfst en winter

De zomer staat voor de deur en dus wordt het tijd voor korte kapsels voor mannen. Vandaag laat ik jullie de beste herenkapsels zien voor de zomer van 2018. Deze keer gaan we niet zomaar voor kort haar maar we gaan echt kort kort!! Durf jij het aan deze zomer om te kiezen voor je kortste kapsel ooit??

Korte kapsels voor mannen de trend van 2018

Nu is de zomer bij uitstek de beste tijd voor een kort kapsel. De zomer van 2018 zijn de korte herenkapsels een niet te missen trend. Dus tondeuse in de aanslag een gaan?? NEE!!! Korte kapsels vragen om heel veel expertise. Natuurlijk kan je een tondeuse pakken en je kapsel kort scheren, inderdaad wel lekker kort maar niet echt mooi. Om een kort kapsel bijzonder te krijgen moet je het kapsel laten opbouwen in verschillende haarlengtes. Zeker wanneer het haar heel kort is, is het heel moeilijk om dit op een mooie manier te doen. De afgelopen jaren is de term FADE een bekende term geworden. Het betekend dat je kapsel in lengte toeneemt zonder dat je dit duidelijk ziet. Dit is voor veel kappers al een uitdaging, laat staan voor iemand die geen kappersachtergrond heeft.

Ga naar de barbier / kapper voor een goed kort kapsel

Wil jij deze zomer shinen met een kort herenkapsel, ga dan naar de expert op dit gebied. Barbiers en kappers zijn tegenwoordig ook actief op social media en hier kan je vaak voorbeelden zien van werk wat zij maken. Check de kapsels die zij de afgelopen tijd gemaakt hebben en kijk of het resultaat jou bevalt. Neem vervolgens plaatjes mee van mannenkapsels die jij mooi vindt en laat dit ook zien aan je kapper. Nu hebben jullie beiden een goed beeld van hoe jouw kapsel moet worden. Zo kunnen er geen miscommunicaties ontstaan en loop jij de deur uit met het perfecte kapsel voor jou top zomer. Bekijk anders ook eens het artikel: nieuw kapsel kiezen. Tips voor mannen die toe zijn aan iets nieuws.

 korte kappels voor mannen zomer 2018

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer