MuziekMuziek

Kapsels voor mannen zomer en najaar 2016. Sneak Peek voorjaar 2017.

Kapsels voor mannen zomer en najaar 2016. Deze kapsels gaan we deze zomer en komend najaar dragen. Eerder heb ik een artikel geschreven met het vermoeden dat het haar van mannen weer langer gaat worden. Deze trend gaat er inderdaad echt aankomen. Dit najaar zullen de kapsels weer langer en langer gaan worden. Nu vraag je misschien af, hoe kom je der op? Ik kan mij best voorstellen dat je nog even niet aan lang(er) haar moet denken.

Ik haal mijn inspiratie uit modeshows en streetmodellen bij fashionweeks over de hele wereld. Hier krijg je een vooruitblik in wat er gaat komen. Meestal is dit wel in een afgezwakte vorm, maar de contouren van een trend worden daar vaak wel duidelijk. Ook is het een soort onderbuikgevoel. Wanneer ik veel strakke kapsels heb staan knippen in mijn barbershop en er komt iemand die iets anders wil, dan geeft dat een gevoel van kicken!, we gaan weer iets nieuws doen! Als je dat gevoel krijgt, dan weet je dat een trend eraan zit te komen.

kapsels voor mannen zomer en najaar 2016

kapsel trends mannen 2016 / 2017

kapsel trends 2016/2017

Wil je meer kapsel inspiratie? Neem dan ook eens een kijkje op mijn Pinterest bord.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • Foto 1 en 2, wat voor haar product kan je daar voor het beste gebruiken om in model te krijgen?

    Met vriendelijke groet,
    Tom

  • Het beste product voor een natuurlijke look is een clay of een paste. Dit zijn matte producten. De clay heeft minder stevigheid en zal dus nog losser vallen een paste heeft meer stevigheid en zal je haar dus langer op zijn plek houden.

Written by Jan Willem Huffmeijer