MuziekMuziek

Call of Duty: Infinite Warfare release Party by Nick Strijbos

Namens B4men ging ik samen met Ronny naar de release party van Call of Duty: Infinite Warfare. Dit werd gehouden in de Maassilo in Rotterdam.

cod-2

Bij de ingang werden we warm verwelkomd met vuurkorven en een ‘rode’ loper met het logo van CoD:IW. Ik heb eerlijk gezegd nooit op een gastenlijst gestaan dus wist ook echt niet wat er ging gebeuren of wat er allemaal ging gebeuren. Dat we binnenkwamen kregen we een plastic bandje om onze pols heen, het bandje werd later weer afgeknipt om kans te maken op de Legacy Edition. We namen plaats, kregen een headset en controller in onze handen geschoven, en gingen meteen een potje Free For All spelen. Helaas waren Ronny en ik het beide niet geworden, maar de buurman naast ons ging er met het spel vandoor! Good game well played. To be fair, het eerste potje ging ook niet zo heel lekker en de competitie was hoog, wat een extra uitdaging gaf.

cod-3

FX  make-up, game modes en BN’ers

Daarna zijn we een beetje gaan rondkijken wat er nou allemaal was. Er stond een make-up stand waar je nep verwondingen kon laten aanbrengen, of dat het net leek of je door een zombie was gebeten. Verder waren er zes game booths, waarvan één Team Deathmatch. Daar werd ook later op de avond een battle royale gespeeld. Eén stand van Zombies en de rest was eigenlijk Free For All, wat ik wel een beetje jammer vond. Iedereen wilde namelijk ook wel graag Team Deathmatch spelen. Dat kon dus alleen op het podium en speelde je tegen bijvoorbeeld Afrojack en Yarasky. Verder waren er ook een hoop Youtubers, BN’ers en zelfs iemand helemaal uit amerika, namelijk Geoff Evans, de Tools Director van Infinity Ward. Verder draaide er ook nog een paar DJ’s, die de sfeer er goed in hielden en ons gamers voorzag van een lekker muziekje

cod-4

Battle Royale – Artiesten vs Atleten

Richard Simon, aka Skate van GameKings, kondigde de Battle Royale aan. Tijdens deze strijd moesten twee teams tegen elkaar strijden in een potje Team Deathmatch. Aan de ene kant stond een groep van artiesten, waaronder Negativ, Ronnie Flex en Afrojack, dat werd geleid door Yarasky. Ze namen het op tegen een team van atleten met als teamcaptain SanDDayHD, bestaand uit Touzani, Kenneth Vermeer en Royston Drenthe. Voordat de game begon vroeg Skate welk team zou kunnen winnen. Ik dacht aan de artiesten, want die zijn voor mijn gevoel wel vaker bezig met technologie. Mijn gevoel liet me niet in de steek, want even later wonnen inderdaad de artiesten.

cod-5

Verdict van de avond

Op de avond hebben we nog een paar potjes gespeeld, maar helaas geen Modern Warfare Remake, waar ik stiekem toch op had gehoopt. Verder zat CoD:IW goed in elkaar. Wat ik wel merkte is dat het eigenlijk heel erg leek op Black Ops III qua multiplayer, maar dan met nieuwe maps en net iets andere wapens. Des al niet te min blijft het een fantastische leuke Multiplayer shooter! De zombie modus, die ook deze keer er bij zat, was een leuke toevoeging. Dit had namelijk een jaren 80 tintje en als je dood ging werd je teruggezet in een arcadehal, waarna je eerst wat mini games doet om vervolgens weer terug in het spel te komen. Ik heb in ieder geval een leuke avond gehad en hopelijk mogen we volgend jaar weer! Treyarch zal dan de developer zijn en wat ik dan stiekem toch hoop, is dat ze terug in de tijd gaan en een eerste- of tweede wereldoorlog game zullen uitbrengen.

cod-1

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Leave a reply
Written by Nick Strijbos