MuziekMuziek

kapsel trend 2014: de zijscheiding bij mannen !

De undercut in de vorm die we in 2013 veel zagen is UIT!… maar dat vertelde ik al in dit artikel. Wat je wel veel gaat zien is een zijscheiding bij mannen in 2014, het lijkt op de undercut, maar dan is er minder contrast tussen de boven en onder lengte.

Waar moet ik de zijscheiding dragen???

Je haar heeft van nature vaak al een soort “scheiding”, je haar valt meestal wel een bepaalde kant uit. Ik als kapper raad mijn klanten dan ook aan om de natuurlijke scheiding aan te houden. Dit staat vaak beter bij je gelaat en het zorgt ervoor dat je haar makkelijk in model te brengen is.

Wat wel grappig is dat de kant waar jij je scheiding draagt iets zegt over je persoonlijkheid:

– Draag je een linker zijscheiding, dan ben je vaak succesvol en sterk

– Draag je een rechter zijscheiding, dan ben je een zelfverzekerd.

Laat me weten of dit klopt hahaha!!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer