MuziekMuziek

Scrubben met Lush

Ik heb al een keer eerder verteld dat het goed voor je huid is om het eens in de zoveel tijd een keer te scrubben. (zie dit artikel).

Maar waarmee kun je nou het beste scrubben???

Vanuit Lush heb ik een paar maanden geleden de Ocean Salt gezichtsscrub opgestuurd gekregen en deze heb ik inmiddels al een paar keer gebruikt.

Lush ocean salt
Lush gezichtsscrub

Nu zal je misschien denken wie of wat is Lush???

Lush is een winkelketen die allerlei verschillende soorten huidverzorgingsproducten/cosmetica en bad-producten verkoopt die met de hand gemaakt en bereid worden. Zij bedenken hun eigen producten en geuren en alles wordt “vers” gemaakt, ze gebruiken zo min mogelijk of indien mogelijk geen conserveringsproducten. Alle grondstoffen die ze gebruiken zijn NIET op dieren getest, wat zeker in deze tijd heel belangrijk is. Ook hebben ze een slim plan bedacht om hun producten te hergebruiken…als je 5 schone,lege potten of flessen terug brengt, dan krijg je een gratis gezichtsmasker.

Maar nu terug naar de scrub waar ik het over had. De scrub bevat zeezout, biologische limoen en voedende avocadoboter. Als je het potje openmaakt dan ruik je een heerlijke frisse geur waar je spontaan een “zomers” gevoel van krijgt. Het aanbrengen van het masker is ook prettig, de scrub is namelijk niet te grof waardoor het aanbrengen geen pijn doet.(heel belangrijk!) Je brengt de scrub aan door je gezicht eerst nat te maken met lauwwarm water en dan neem je een kleine hoeveelheid scrub op je handen en masseer dit in ronddraaiende bewegingen op je gezicht…vermijd hierbij wel de huid rondom je ogen.(hier is de huid namelijk erg kwetsbaar) Spoel daarna  je gezicht af met lauwwarm water. Na het scrubben voelt je huid wat trekkerig en daarom is het belangrijk om een voedende creme aan te brengen..ik ben momenteel  een creme aan het testen van Lush de Cosmetic Lad, maar daar later misschien meer over.

Van de diverse Scrubs die ik gebruikt en getest heb, is dit toch wel een van mijn favorieten, dit door de combinatie van de geur en het gemak waarmee je de srub aanbrengt.

Lush ocean salt
Lush gezichtsscrub

Wel grappig om te vermelden…dit is wat Lush zelf over de scrub zegt:

“Deze scrub heeft veel weg van een cocktail. Innemend, een tikkeltje ondeugende en met een spannende twist.”

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Lush check hun website: http://www.lush.nl/

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer