MuziekMuziek

Rescue Kit voor moderne mannen. Wil jij ook testen B4men geeft er 5 weg.

The Body Shop heeft op mij als man nooit zo’n aantrekkingskracht gehad, het voelt toch een beetje als een winkel voor vrouwen. Het concept van The Body Shop is wel goed, ze staan voor natuurlijke en eerlijke producten die niet getest worden op dieren. Hier kan je weinig tegen hebben toch! Toch kon ik mij als man niet zo goed identificeren met The Body Shop. Toen ik dus de kans kreeg om de producten te reviewen en tevens 5 van mijn lezers de kans kan geven de producten te reviewen, was dit een mooie kans om er eens goed naar te kijken.

DSC05726 DSC05732

The Modern Gent’s Rescue Kit

Voordat ik de producten nog maar heb gezien is het wel de verpakking die gelijk mijn aandacht heeft. Dat ziet er meer dan prima uit, het is een uitstraling die mij wel aanstaat. Het is niet te schreeuwerig en toch opvallend. In de Rescue Kit zitten twee producten voor mannen, een tube met een gezicht verzorgende gel en een serum voor rond de ogen. Ik vind het wel jammer dat ze de styling van de producten niet in de dezelfde stijl hebben gedaan als die van het blik. (Maar het gaat om de inhoud natuurlijk)

DSC05733

De Maca Root Balancing Face Protector

Deze gezichtsgel is ervoor om je gezicht te verzorgen en de huid te ondersteunen in de bescherming van invloeden van buiten af. Veel mannen hebben een vette huid en vooral op de T-zone van het gezicht. De T-zone is het gedeelte aan de bovenkant van de neus boven de wenkbrauwen. Veel mannen hebben een vette huid en dus makkelijk een glimmend voorhoofd. De Maca Root Baldancing Face Protector is vrij dun. Ik moet zeggen dat ik dit helemaal geen nadeel vind, ik heb een aardig baardje staan en doordat hij wat dunner is kom je ook goed op de huid onder de baard. Hij trekt snel in de huid en laat op de huid geen vettige laag achter. De geur van Maca Root Baldancing Face Protector is heel erg neutraal en zit je aftershave of eau de toilette niet in de weg.

DSC05748 DSC05752

De Maca Root Eye Serum

Ik ben niet heel erg van de potjes en tubes en vind al snel meer dan 1 product teveel. Toch zijn de ogen makkelijk een probleem gebied voor mannen. Het is een zeer gevoelige plek van je gezicht en hier kan je dus niet zomaar ieder product opsmeren. Echter is het wel een gebied wat best wat extra aandacht kan gebruiken. Ikzelf begin inmiddels ook ouder te worden en de jaartjes beginnen zich langzaam te tekenen in mijn gezicht en zeker rond mijn ogen. Wallen die sneller aanwezig zijn en kleine groefjes die zich in de ooghoeken gaan zetten. Dus toch maar eens de Maca Root Eye Serum uitproberen. Let op, een klein pompje is meer dan genoeg, hij smeert namelijk erg makkelijk uit. Het serum is erg verfrissend en wanneer hij intrekt voel je de huid strakker worden. Diepe groeven zal hij niet weg toveren maar ik heb echt het idee dat het mijn ogen een frissere blik geeft. Ik ben toch wel overtuigd van het product en zal veel sneller dit product meenemen in mijn dagelijkse verzorging.

DSC05740 DSC05746

Wil jij ook deze Modern Gent’s Rescue Kit reviewen?

Ik mag 5 mannen names The Body Shop ook deze Modern Gent’s Rescue Kit aanbieden om te testen. Wat je hiervoor moet doen? Deel het bericht op Facebook en like het artikel op de Facebook van B4men. Ik zal  5 mannen selecteren die The Modern Gent’s Rescue Kit thuis gestuurd krijgen om zelf te ervaren wat het voor hen doet. De actie loopt tot 15 januari 2016.

Facebook B4men.nl klik hier

DSC05733

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer