MuziekMuziek

25 kapsels met lang haar voor mannen. Kapsel trends B4men

kapsel voor mannen met krullen

Kapsels met lang haar voor mannen zien we meer en meer. Ook voor 2019 verwacht ik dat deze trend zich zal doorzetten. Na jaren van korte strakke kapsels is het tijd om de manen te laten groeien en lekker los te gooien. Na jaren van kort haar snap ik dat het lastig is om een goed kapsel met langer haar uit te zoeken. Daarom heb ik een aantal kapsels voor je uitgezocht waar je veel inspiratie uit kan halen.

Kapsels met lang haar voor mannen

Het dragen van langer haar vraagt wel om een wat andere verzorging dan kort haar. Je kapper of barbier kunnen jou goed adviseren en een goed kapsel voor je knippen. Een lang haar kapsel voor mannen is wel echt iets anders dan voor vrouwen en moet dus ook anders geknipt worden. Ook qua verzorging gaat er wat meer werk in zitten. Gebruik ook andere stylingsproducten dan in je korte haar. Voor kapsels met langer haar zijn volume poeder en sea salt spray het meest geschikt. Gebruik na je shampoo met lang haar ook wat conditioner, dat maakt je haar minder statisch.

kapsels voor mannen met lang haar

Voor meer kapsel inspiratie voor mannen met lang haar, verwijs ik je graag door naar mijn B4men Pinterest Pagina. 

Fashion Inspiratie

Mannen met lang dragen niet opeens andere mode dan mannen met korter haar. Wat wel opvallend is dat mannen met langer haar over het algemeen een wat alternatievere kledingstijl hebben. Dit komt waarschijnlijk omdat langer haar meestal wordt gezien als een casual kapsel. Een opkomende kledingstijl die heel goed past in het casual / alternatief beeld is de Scumbro stijl.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer