MuziekMuziek

Versace Eros Parfum review

Versace Eros Parfum. In navolging van de eerdere Versace Eros producten komt Versace nu met deze nieuwe Versace Eros Parfum in november. Ik mocht deze parfum onder de loep nemen en jullie vertellen wat ik van deze nieuwe parfum vind. Tipje van de sluier…..hij kan mijn goedkeuring wegdragen!

Versace Eros Parfum

Eros, de god van de liefde met zijn pijl, maakt je verliefd en hij kan je ongekende verlangens laten voelen. In de wereld van Versace draait het om pure verleiding, passie en schoonheid. Versace Eros Parfum staat voor overdaad, passie en provocatie. Deze geur is voor mannen die niet bang zijn om in de aandacht te staan en te pronken met zijn extreme. In de campagne van de Versace Eros schittert Brian Shimansky, het model straalt op de sokkel pure perfectie, mannelijkheid en pure kracht uit. De flacon is helderblauw, wat een verwijzing is naar de Middellandse Zee. Het flacon straalt kracht en mannelijkheid uit.

Het Eros Parfum:

Topnoten van het parfum:

 • ITALIAANSE CITROEN ORPUR
 • ITALIAANSE MANDARIJN ORPUR
 • MADAGASKAR ORPUR
 • ZWARTE PEPER
 • LITCEA CUBEA
 • ELEMI

Hartnoten van het parfum:

 • EGYPTISCHE GERANIUM ORPUR
 • POMAROSE
 • LAVENDEL
 • SALIE

De basis van het parfum:

 • BENZOË ORPUR
 • CASHMERAN
 • PATCHOULI ORPUR
 • INDONESIË ORPUR
 • VANILLE
 • HAÏTIAANSE VETIVER ORPUR

De review van het Versace Eros Parfum

Ik persoonlijk ben wel een fan van uitgesproken en bijzondere geuren. Deze Versace Eros mag je zeker bijzonder en uitgesproken noemen. Het is een parfum met veel diepe lagen en geurtonen. Hij begint heel fris en sprankelend maar na een paar minuten wordt de geur bloemig en kruidig. Wanneer je deze parfum iets langer draagt veranderd de geur in een heel bijzondere diepe en oriëntaalse geur. Ik vind het geweldig wanneer een parfum zoveel kanten heeft. Het parfum heeft zoveel diepe lagen dat jouw huid en jouw geur de geur nog verder versterken en hem daarmee heel eigen en persoonlijk maken. Ik draag dit parfum dan ook met trots en ontvang veel complimenten. Zowel mijn vrouw als mijn dochters zeggen iedere keer wanneer ik dit parfum draag “wat ruik je lekker”.

De Versage Eros is verkrijgbaar vanaf november bij de luxe parfumerie en heeft een adviesprijs van €125,- voor 100ml.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer