MuziekMuziek

Maak je outfit compleet met handschoenen

Handschoenen voor de man

Maak je outfit compleet met handschoenen??? Ja, je leest het goed, handschoenen…je weet wel, van die dingen die je om je handen draagt als het koud is. De tijd dat je iets draagt omdat het praktisch is, is allang voorbij en zeker voor de man. De man anno nu mag stylish gekleed gegaan en dit najaar mag de handschoen daarbij zeker niet ontbreken. Handschoenen zijn verkrijgbaar in vele soorten, maar waar ik het over heb zijn niet die dikke zwarte vaak ‘goedkope’ handschoenen, maar juist mooie “leren” handschoenen. En nee, deze hoeven niet perse zwart te zijn, ook in het leer heb je mooie modieuze kleuren…denk aan wijnrood, donkerbruin, diepgroen en cognac. Een merk wat de meeste mensen wel kennen zijn de handschoenen van Laimböck.

laimbock_Logo_zwart_1

 

Laimböck staat voor tijdloos en kwaliteit en nee ik word niet gesponsord om dit te zeggen, het is gewoon zo! De prijzen liegen er echter niet om, de start prijs is rond de 60 euro, maar dit loopt al snel op tot ver in de honderd euro. Nu doe je met deze handschoenen ook jaren(moet je ze natuurlijk niet ergens laten liggen, wat mij vaak gebeurd) Ik snap best dat niet iedereen dit over heeft voor handschoenen, gelukkig kan je in de meeste mode winkels ook terecht voor leren “look a like’ handschoenen en die heb je al rond de 20 euro, denk hierbij aan de We, Zara, Bijenkorf, V&D, Hema en nog veel meer…neem gewoon dus eens ergens een kijkje.

Inspiratie nodig, zo draag je handschoenen

DSC07301
Handschoenen inspiratie herfst/winter 2014/2015 b4men.nl
DSC07302
Handschoenen inspiratie herfst/winter 2014/2015 b4men.nl
laimbock
Inspiratie Laimböck
gevonden Cottage Chic
Inspiratie Cottage Chic
gevonden Giorgio Armani
Inspiratie Giorgio Armani
Gevonden op mensfashionworld.tumblr.com
Inspiratie mensfashionworld.tumblr.com

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer